Connect with us
Catalog Elefant.ro Black Friday 2017

Știri

Catalog Elefant.ro Black Friday 2017: Oferte şi reduceri

Catalog Elefant.ro Black Friday 2017. Şi anul acesta retailerul Elefant are pregătit un catalog cu oferte pentru ziua de Black Friday. Preţuri avantajoase şi promoţii la o gamă largă de produse sunt anunţate de companie.

CLICK AICI să vezi ce oferă ELEFANT.RO!

UPDATE 16:30 O nouă specie de reduceri este deviza celor de la elefant.ro anul acesta. Retailerul sărbătoreşte anul aceste Black Friday 2017 cu o serie de produse la preţuri excepţionale. Noi am făcut o selecţie şi vă prezentăm câteva dintre ele.

CLICK AICI să vezi ce oferă ELEFANT.RO!

16 noiembrie este ziua în care elefant.ro dă startul campaniei de reduceri. Pasionaţii de cumpărături online au de unde alege, iar reprezentanţii retailerului online au anunţat că reducerile vor ajunge şi la 90%!

Catalog Elefant.ro Black Friday 2017: Ce produse sunt la ofertă şi reducere

Sunt anunţate promoţii consistente, iar din oferta companiei nu lipsesc şi ofertele la pachete turistice. Nu lipsesc nici surprizele! Vor fi acordate vouchere Vodafone, iar automobile Fiat şi Mini Cooper vor putea fi cumpărate cu reducere de până la 20%.

Totodată, sunt incluse în catalogul de oferte şi promoţii la cărţi străine sau jucării. Nici produsele fashion, parfumurile, cosmeticele sau accesoriile nu au fost date uitării. Brandurile celebre precum Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon sau Fossil vor avea discounturi uriaşe.

În ceea ce priveşte ora la care începe Black Friday 2017 la Elefant, CEO-ul companiei, Dan Vidraşcu, a spus că startul reducerilor se va da în a doua parte a zilei de joi, 16 noiembrie.

„Vom avea reduceri consistente şi la pachete turistice sau abonamente la World Class, una dintre cele mai cunoscute reţele de centre de fitness.

Invităm însă clienţii să descopere ei înşişi restul surprizelor pe care le-am pregătit special de Black Friday începând de joi, 16 noiembrie, în a doua parte a zilei” , a declarat Dan Vidraşcu, CEO la elefant.ro.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis agenţiei naţionale de presă,  cumpărătorii au posibilitatea de a alege dintr-un catalog cu peste 100.000 de titluri de carte.

Totodată, de discounturi de până la 90% vor beneficia şi alte categorii de produse: parfumurile, produsele cosmetice, jucăriile, produsele de tip fashion şi accesoriile.

Catalog Elefant.ro Black Friday 2017: Recomandările retailerului

„Am pregătit stocuri suficiente pentru toate categoriile de produse aflate în promoţie. Ne aşteptăm să avem comenzi a căror valoare cumulată va depăşi cu 50 la sută campania de Black Friday din 2016”, a adăugat Dan Vidraşcu.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 1.500.000 de clienţi o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 40 de puncte de livrare din Bucureşti şi din ţară.

Fondat în 2010, Elefant s-a extins şi în afara ţării deschizând o filiala la Chişinău, în Republica Moldova şi un magazin online local elefant.md.

Pentru un proces facil de livrare, Elefant îi sfătuieşte pe cumpărători să ridice comenzile de la unul dintre cele 40 de pick-up point-uri.

Cei care fac parte din programul de loialitate Elefant Premium pot folosi punctele acumulate pentru a obţine vouchere care pot fi folosite de Black Friday 2017.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top