Connect with us

Știri

Cate zile au mai ramas pana cand Oana Zavoranu afla ce avere mosteneste. VEDETA este inca legata de mama ei prin CORDONUL DE ARGINT

Au trecut aproape doua saptamani de la moartea Marioarei Zavoranu si exista cateva intrebari care persista in spatiul public: Si-a facut sau nu mama Oanei Zavoranu testament? Va mosteni Oana 60 de milioane de euro? Au dus-o pe lumea cealalta blestemele vrajitoarelor pe Marioara? Exista un cordon de argint intre cele doua rivale, mama si fiica?

Avocatul Bogdan Barbuceanu a afirmat aseara la emisiunea „Un show pacatos” ca dupa dezbaterea succesiunii vom afla cu exactitate ce avere va mosteni Oana Zavoranu. Avocatul a declarat ca este posibil ca averea sa nu fie de 60 de milioane de euro iar in cazul in care Marioara isi tinea banii ascunsi prin metode secrete pentru a fenta statul, Oana Zavoranu nu poate pune mana pe ei.

CITESTE SI: PRIMA REACTIE A LUI KIM KARDASHIAN DUPA INTERVIUL TATALUI EI TRANSSEXUAL

In urma dezbaterii unei succesiuni vor fi evaluate bunurile Marioarei, iar aceasta procedura notariala dureaza maxim 30 de zile, afirma avocatul Barbuceanu. Practic, luna viitoare Oana ar putea afla deja care este averea exacta pe care o mosteneste de la mama sa. Vedeta va scoate la licitatie obiectele de arta din vila din Afumati unde a trait mama sa, si, se pare ca deja are un cumparator in persoana unui sirian stabilit in Turcia.

Parapsihologul Nicoleta Moldoveanu sustine ca intre Oana Zavoranu si mama sa exista un cordon de argint, deoarece sufletul mortului nu pleaca timp de 40 de zile de la moarte, mai ales daca persoana a murit neimpacata. Pentru ca sufletul Marioarei Zavoranu sa paraseasca cu bine aceasta lume, este nevoie ca mormantul acesteia sa fie intamaiat zilnic.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top