Caz unic printre șoferi! A încălcat 16 reguli de circulație și a primit o amendă-record

Situație ieșită din comun! Un tânăr de 20 de ani din Suceava a primit o amendă de peste 20.000 de lei după ce a încălcat 16 reguli de circulație în aceeași zi. De asemenea, carnetul de șofer i-a fost suspendat pentru o perioadă de 4 ani pentru ceea ce a provocat în trafic. Amenda pe care a primit-o i-a șocat chiar și pe polițiști, fiind pentru prima dată când cineva primește o amendă atât de mare pentru greșelile din trafic.

Patru ani fără permis pentru 16 reguli de circulație încălcate

Un tânăr din Suceava a rămas fără permis pentru următorii patru ani și a primit o amendă usturătoare după ce a încălcat 16 reguli de circulație într-o singură zi. Povestea a început după ce a fost prins de radar cu o viteză de peste 100 de km/h în localitate. Atunci, băiatul a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, motiv pentru care aceștia au pornit în căutarea lui.

Poliția a mers pe urmele tânărului pe o distanță de 70 de kilometri, pe parcursul căreia tânărul a încălcat mai multe prevederi. Pe lângă viteza excesivă, acesta a ieșit din decor și a lovit de mai multe ori autoturismul lui, din încercarea de a scăpa de oamenii legii, a depășit pe linia continuă și a lovit chiar și o mașină de poliție în mod intenționat. Pentru toate ispravele lui, va trebui să stea pe tușă timp de patru ani și să plătească o amendă-record, în valoare de 20.880 de lei.

Ministerul Afacerilor Interne a relatat evenimentul pe pagina de Facebook a instituției și a evidențiat faptul că nu este vorba de vreo eroare, pentru că este o situație nemaiîntâlnită, având în vedere că o astfel de amendă nu a mai fost dată niciodată unui șofer.

„Permisul suspendat până în 2024… Amendă de 20.880 lei… Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a „beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava. 16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor. Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate. O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.”, scrie MAI în postare de pe Facebook.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More