Connect with us
Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, de la Spitalul "Marie Curie", câștiga oficial aproximativ 7.000 de lei pe lună.El cerea bani părinților pentru operații

Știri

Cazul Burnei. Medicul câștiga oficial 7.000 de lei pe lună

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, de la Spitalul Marie Curie, câștiga oficial aproximativ 7.000 de lei în fiecare lună. Procurorii DNA îl acuză pe acesta că a cerut bani de la părinții copiilor pe care trebuia să îi opereze.

Potrivit declarației de avere publicată în 2015, medicul are deține o casă, două apartament și o mașină. casa a fost moștenită în 2012 iar unul din apartament a fost achiziționat în 1993. Burnei deține 50% din al doilea apartament și un autoturism Skoda Octavia fabricat în 2005, informează digi24.ro.

În conturile bancare, medicul a declarat că are 35.000 de euro.

În declarația pe venituri din 2015, Gheorghe Burnei a declarat că a câștigat 126.000 de lei ca medic la Spitalul „Marie Curie”. Suma de 60.000 de lei a primit-o ca profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Alți 197.000 de lei, primiți pentru activitatea desfășurată ca medic la spitalul spitalul„Regina Maria”, i-au rotunjit veniturile. În medie, chirurgul ortoped a câștigat 7.000 de lei pe lună.

Gheorghe Burnei este cercetat pentru luare de mită

Soția sa a încasat, în 2015, 30.000 de lei, ca medic la spitalul Sfântul Ioan.

Medicul Gheorghe Burnei este cercetat pentru luare de mită. De asemenea, el ar fi făcut experimente pe pacienții săi. Chuirurgul este plasat pentru moment în arest la domiciliu.

Citește și: Șocant! Medicul Burnei implanta oase de vită la copii, potrivit surselor judiciare

În timpul perchezițiilor făcute la biroul său, procurorii au găsit plicuri cu bani care însumau echivalentul a 10.000 de euro. Anchetatorii au recuperat și 40 de plicuri goale, ascunse printre cărți.

În plus, în frigiderul pentru mâncare au fost găsite țesuturi și fragmente de oase de copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top