Connect with us
Soția lui Vasile Turcu le-a dezvăluit anchetatorilor că bărbatul s-a comportat normal înainte de a încerca să se sinucidă.

Știri

Ce a făcut Vasile Turcu înainte de a încerca să se sinucidă. Dezvăluirea soției

Vasile Turcu a provocat un șoc imens în momentul în care a decis să își pună capăt zilelor. Nimic nu părea să anunțe gestul extrem la care avea să recurgă fostul acționar al clubului Dinamo.

Nici măcar soția acestuia nu a prevăzut că bărbatul său va încerca să se spânzure. Femeia a fost audiată de oamenii legii, spunându-le acestora că Turcu s-a purtat normal în dimineața zilei respective. Femeia amintește că l-a întrebat dacă vrea să mănânce omletă sau fructe.

„S-a purtat normal în acea dimineață, chiar m-a rugat să-i iau niște fructe”, le-a declarat femeia anchetatorilor, conform Știrile Pro TV.

Care este starea lui Vasile Turcu

Din păcate, starea lui Vasile Turcu este una foarte gravă, iar medicii sunt sceptici în privința șanselor sale de supraviețuire. Medicii de la Floreasca au afirmat că acestea este intubat, nu este conștient, iar funcțiile sale cerebrale sunt zero.

Citește și: Turcu, internat în stare gravă. Ce a pățit fostul acționar al lui Dinamo FOTO

Conform unor surse judiciare, Turcu a decis să se sinucidă prin spânzurare din cauza unor probleme financiare. „Îmi pare rău că nu vă mai pot sprijini cum o făceam cândva”. ar fi scris omul de afaceri în biletul de adio, conform sport.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top