Connect with us
Ce a pățit presupusa amantă a soțului sopranei Maria Macsim Nicoară

Știri

Ce a pățit presupusa amantă a soțului sopranei Maria Macsim Nicoară

De când a avut loc evenimentul nefericit din familia Macsim Nicoară, presupusa amantă a soțului sopranei a avut numai probleme. Femeia susține în continuare că nu are nicio legătură cu bărbatul și că a avut numai de suferit din cauza speculațiilor.

Ce a pățit presupusa amantă a soțului sopranei Maria Macsim Nicoară

Cea despre care s-a spus că este amanta soțului Mariei Macsim Nicoară și-a deschis sufletul pentru  bzi.ro, dar și-a dorit să nu îi fie fîcut public numele. Femeia spune că a avut multe necazuri de la tragicul eveniment pentru că nimeni nu crede că ea nu a avut o relație cu soțul sopranei. Aceasta și-a pierdut chiar și locul de muncă. Patronul magazinului udne lucra a dat-o afară pentru că oamenii care treceau pragul magazinului o considerau pe femeie vinovată de tot ce s-a întâmplat.

”Eu am fost chemată la Poliție și am dat declarație că nu am și nu am avut nicio treabă cu Codrin Nicoară. Dacă vorbesc două babe prin sat că am avut vreo treabă cu el înseamnă că am avut? Chir dacă am negat la Poliție asta, presa tot a scris că aș avea”, a fost declarația femeii care este pusă la zis de oamenii din comuna Aroneanu, județul Iași.

După zvonurile că între femeie și Codrin Nicoară a fost o relație, bărbatul femeii ar fi dat-o afară din casă. Se pare că pianistul frecventa magazinul unde vindea această femeie și lumea a tras concluzia că între cei doi ar fi fost vorba de o relație veche.

Procurorii sunt în plin proces de verificare al unei noi ipoteze conform căreia soțul acestei, Codrin Nicoară ar fi avut o amantă de mult timp.

Soția sa ar fi știut de această femeie din localitatea Aroneanu, iar o ceartă între cei doi ar fi escaladat în „accidentul” casnic cel puțin dubios. Cuplul ar fi avut certuri numeroase pe această temă, iar cei doi s-au îndepărtat atât de mult că ajunseseră să doarmă separat, conform apropiaților. Această femeie este amanta lui Codrin Nicoară și le-ar fi mărturisit anchetatorilor acest lucru.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top