Connect with us
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară dă semne de recuperare. Starea ei de sănătate a evoluat

Vedete

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară dă semne de recuperare. Starea ei de sănătate a evoluat

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit un accident la începutul lunii mai, în urma căruia a intrat în comă pentru trei săptămâni. Aceasta a căzut pe scări, după care au trecut 8 ore în care a stat acasă în stare critică, inconștientă și a fost îngrijită de soțul ei. Ulterior, soacra sa a fost cea care a cerut ajutor. Artista a ieșit din comă și a fost deconectată de la aparate, după care a fost transferată de la Spitalul de Neuro­logie la Spitalul de Recuperare. După ce medicii au spus că nu îi dau prea multe șanse de recuperare, se pare că ar fi dat primele semne de revenire și speranțele încep să crească în ceea ce privește vindecarea ei.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară dă semne de recuperare. Starea ei de sănătate a evoluat

După mai bine de două luni de la accident, starea de sănătate a sopranei de la Iași, Maria Macsim Nicoară, s-a îmbunătățit și dă semne de revenire. În continuare, medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea ei de sănătate, dar au oferit câteva detalii, conform cărora aceasta ar face mici progrese, după ce a fost transferată la Spitalul de Recuperare. Astfel, ea a reușit să deschidă ochii, să poată fixa privirea pentru câteva momente cu interlocutorul și a reușit să mai miște partea stângă a corpului. Nu poate fi vorba de o externare, însă nu poate fi vorba de o externare.

„Pacienta face mici progrese. A crescut amplitudinea mișcărilor pe partea stângă. Totodată, pacienta poate fixa acum cu privirea pentru 2-3 secunde interlocutorul. Momentan nu intră în discuție o posibilă externare. Cel mai probabil, aceasta va fi transferată la Secția de Recuperare Neuromotorie a unității medicale.”, spune dr. Doru Baltag, director medical la Spitalul de Recuperare din Iași.

Chiar dacă a fost deconectată de la aparate, deschide ochii și respiră singură, mezzosoprana nu reușește să vorbească. În ceea ce privește agresiunile soțului său, surse din anchetă susțin că au fost deja identificate astfel de episoade, însă nu există dovezi legate de seara accidentului, care să demonstreze dacă Nicoară a împins-o sau a căzut accidental, singura care poate confirma asta fiind chiar Maria.

Inițial, soțul Mariei Nicoară a avut rolul de martor. Ulterior, a devenit principalul suspect și este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. De curând, o colegă de a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a rupt tăcerea și a declarat că artista venea de multe ori vânătă la spectacole.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. domnita

    2020-07-01T23:42:45+03:00 at 23:42

    Incredibil cât de dușmani îți pot deveni chiar dintre cei mai apropiați,… Acest bărbat nu are cei 7 ani de acasă și a rămas încremenit în clasa a 7-a primară,… Artista il sălta și-i dădea parfumul de bărbat stilat în rest zero, cum se vede din poză

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top