Connect with us
Viorca Dăncilă vom schimba votul la alegerile locale. Președintii de consiliu județean aleși uninominali

Știri

Ce a spus Viorica Dăncilă înaintea ședinței decisive din PSD

Viorica Dăncilă poate fi omul cheie în scandalul din interiorul PSD-ului. Contestatarii lui Liviu Dragnea speră că premierul le va lua parte și va forța demisia acestuia din funcție.

Dăncilă ar putea fi singura șansă a celor care nu îl susțin pe Dragnea, mai ales că, potrivit ultimelor informații, majoritatea organizațiilor locale îl susțin pe șeful PSD.

Înainte de a intra la ședința CEx, prim-minstrul a dat un răspuns evaziv la întrebarea dacă îl susține pe Liviu Dragnea.

„Îl voi da, mesajul meu îl voi da în Cex. Aşa cum am spus, consider că lucrurile trebuie lămurite în CEx”, a spus acesta.

Citește și: SURSE: Liviu Dragnea rămâne președintele PSD după CEx

Ce a discutat Paul Stănescu cu Viorica Dăncilă

Vicepremierul Paul Stănescu, unul din cei trei lideri PSD care și-au asumat public scrisoarea prin care se cere demisia imediată a lui Liviu Dragnea din fruntea partidului și de la șefia Camerei Deputaților, a declarat joi seară că a rugat-o pe Viorica Dăncilă să rămână o perioadă preşedinte interimar al PSD.

„Am avut, cel puţin eu am avut o discuţie cu prim-ministrul. Am rugat-o în numele grupului să fie de acord cu pozitia grupului. Rămâne să ne spună dacă va fi de acord sau nu. E o chestiune de voinţă unilaterală, dar e om de partid, de echipă, cred că îşi va suma acest lucru.

Am rugat-o să rămâă în continuare, fiind preşedinte executiv, o perioadă preşedinte interimar al partidului.

Obiectivul nostru e să menţinem coaliţia cu ALDE, să ne aducem înapoi toţi parlamentarii care au plecat, e riscul ca anumiţi parlamentari, dacă rămânem în aceeaşi situaţie, să plece la alte partide, să rămână independenţi.

Cred că în momentul când se va produce acest lucru, ce cerem în acea scrisoare, să avem majorititatea, guvernarea, coaliţia cu ALDE.

Pe parcurs vom discuta şi remanieri guvernamentale, considerăm că trebuie, dar doamna premier va decide ce se va întâmpla în continuare”, a spus Paul Stănescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top