Connect with us
Ce activități fac animatorii la petrecerile pentru copii

Știri

Ce activități fac animatorii la petrecerile pentru copii

Ce activități fac animatorii la petrecerile pentru copii

Dacă te gândești să organizezi o petrecere pentru copii trebuie să știi că unul dintre cele mai așteptate momente este sosirea animatorilor. Cu toate că te-ai putea descurca și tu să organizezi jocuri, competiții care să-i capteze pe cei mici și să-i distreze, acești animatori de petreceri pentru copii sunt special instruiți pentru așa ceva. Așadar se pricep ca nimeni alții! Ei cunosc toate tipologiile de copii, știu cum să facă față năzbâtioșilor și cum să-i încurajeze pe cei timizi să participe la activități. Avantajul tău este că te poți bucura alături de ceilalți invitați de petrecerea copilului tău fără a sta cu grija că cei mici se plictisesc, că ar putea face pozne sau că s-ar putea răni în vreun fel dacă nu le acorzi întreaga ta atenție.

Probabil este prima dată când vrei să închiriezi animatori pentru copii, așa că ai vrea să știi mai multe detalii înainte de a face o alegere. În cadrul unei petreceri, aceștia le pot propune celor mici o varietate de jocuri și activități în funcție de vârsta acestora, spațiul în care are loc evenimentul, dar și de cerințele lor. Mai jos vei găsi detalii legate de modul de desfășurare al unei astfel de petreceri și despre activitățile pe care acești artiști le vor parcurge în intervalul de timp pus la dispoziție.

Animatorii fac cunoștință cu copii prezenti la petrecere

Prichindeii se vor împrieteni destul de rapid cu animatorii deoarece ei vor veni costumați în personaje din desene animate, și toată lumea îi cunoaște pe Spiderman, Batman, Rapunzel, Elsa și multe alte personaje din care puteți alege atunci când faceți rezervarea. Ei îl vor face imediat pe sărbătorit să se simtă în centrul atenției, îi vor mulțumi că i-a invitat la petrecere, și pe tot parcursul programului îl vor pune să aleagă ce joc să urmeze, va fi primul care începe un joc sau va avea vieți nelimitate la concursuri!

Jocuri și concursuri la alegere

Animatorii de la Super Party vin foarte bine pregătiți la evenimentele dedicate celor mici. În ghiozdănelele lor magice încap materialele necesare pentru câteva ore bune de petrecere! Fiecare joc va introduce câte un element de noutate, așa că prichindeii vor rămâne curioși, energici și entuziaști. Glumele și giumbușlucurile vor însoți la tot pasul programul de jocuri al animatorilor astfel încât atmosfera să fie destinsă, copiii să îndrăgească personajele și să râdă pe săturate. Aceștia le vor propune celor mici jocuri precum: Sticluța cu otravă, Întrecere cu spatele, Ascunselea cu mingea, 9 pietre, Păianjenul și musculițele, Baba-oarba, Profesorul de dans, Limbo sau Karaoke.

În funcție de vârsta medie a copiilor, jocurile pot fi adaptate sau înlocuite cu alte activități pe placul lor. Copiii vor fi încurajați și felicitați pentru modul în care se vor implica, și vor avea grijă să nu apară nemulțumiri sau conflicte. Până la urmă, nu contează cine câștigă, contează ca toată lumea să se distreze!

Dacă petrecerea va dura mai mult de trei ore, animatorii vor veni pregătiți cu ateliere de creație, care să-i provoace pe cei mici să fie inventivi, să se concentreze și să-și exerseze îndemânarea. La finalul unor ateliere de pictură pe tricouri, decupat și personalizat măscuțe, format animăluțe din origami sau împletit brățări și lănțișoare cei mici se vor putea lăuda cu o mică operă de artă creată de ei, iar încântarea lor va fi pe măsura efortului depus.

Premii-surpriză pentru fiecare invitat

Copiii se vor simți extraordinar la petrecere, așa că vor dori să ducă acasă o părticică din aceste momente magice. Tocmai de aceea, animatorii pregătesc pentru cei mici surprize precum baloane modelate, pictură pe față, tatuaje pe bază de apă sau chiar piñate umplute cu dulciuri și mici jucării! În cazul în care ai pregătit deja cadouri pentru copiii veniți la petrecere, atunci vorbește cu cei de la SuperParty și strecoară-le și pe ele în piñata astfel încât surpriza să aibă un efect mai puternic asupra lor. Premiile-surpriză se vor împărți spre finalul programului, iar artiștii SuperParty se vor asigura că toată lumea este mulțumită de cadoul primit.

Animatorii pregătesc momentul tortului

Acesta este unul dintre cele mai importante și solemne momente ale petrecerii, iar animatorii îl vor face și mai special prin prezența lor și entuziasmul molipsitor. Gândește-te ce încântat va fi copilul tău când va vedea că personajele sale preferate îi aduc tortul și îi cântă la mulți ani! După aceste clipe de neuitat petrecute alături de animatori petreceri copii, s-ar putea ca cei mici să nu-și mai lase noii prieteni să plece! Atunci o să ai certitudinea că s-au distrat de minune și ai să știi la cine poți apela cu încredere la următorul eveniment pentru copii.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top