Ce au decis Florin Piersic, Victor Rebengiuc și Marcel Iureș în legătură referendumul din weekend

05.10.2018
Ce au decis Florin Piersic, Victor Rebengiuc și Marcel Iureș în legătură referendumul din weekend

Actorul Florin Piersic declară că nu merge la referendum, dar susţine căsătoria între un bărbat şi o femeie. ”Aşa am crescut şi am învăţat de la părinţii mei şi aşa este viaţa”, spune actorul.

Florin Piesic a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că ar fi caraghios să se gândească la un alt tip de căsătorie.

„Normal că eu ţin la căsătoria dintre un bărbat şi femeie, asta e ideal şi minunat şi aşa am crescut şi am învăţat de la părinţii mei şi aşa este viaţa. Adică să mă gândesc la cu totul altceva, mi se pare caraghios. Nu merg la referendum”, a spus Piersic.

Actorul a adăugat că nu merge la referendum pentru că sâmbătă şi duminică va lipsi din Cluj-Napoca.

Nici actorii Victor Rebengiuc și Marcel Iureș nu merg la referendum.

„Nu mă interesează acest Referendum, nu particip, nu merg. Sunt obosit şi vreau să stau acasă, pentru că m-au enervat cu acele întrebări. Stau acasă şi gata”, a declarat, pentru MEDIAFAX, celebrul actor din „Moromeţii”.

„Pe mine personal nu mă interesează, eu trăiesc normal, firesc, dar nu trebuie să devenim eroi ai firescului, nici duşmanii unor comunităţi. Chiar m-am îndepărtat de acest subiect.

Pentru mine este antipatică atmosfera şi modul cum se tratează subiectul, şi al familiei tradiţionale dar şi al comunităţii LGBT. Nu cred că trebuie să ridicăm o baricadă.

Faptul că eu trăiesc aşa este o alegere a mea, nu presupune că eu sunt adversarul cuiva. Nu sunt adversarul nimănui”, a declarat Marcel Iureş, pentru sursa citată, sugerând faptul că este neutru faţă de această iniţiativă.

De asemenea, Alexandru Arșinel a anunțat în cursul acestei săptămâni că nu este interesat de acest referendum și nu va merge să voteze.

Citește și: Decizia lui Alexandru Arșinel în legătură cu referendumul pentru familie: „Pentru prima dată în viață…