Connect with us
Ce caută românii pe internet? Un studiu efectuat de fixr.com a tratat problema celor mai căutate lucruri pe motorul de căutare Google.

Știri

Ce caută românii pe internet? Rezultatele sunt cel puțin surprinzătoare

Ce caută românii pe internet? Un studiu efectuat de fixr.com a tratat problema celor mai căutate lucruri pe motorul de căutare Google. Studiul a evaluat media căutărilor pentru fiecare țară, compactând o serie de rezultate dintre cele mai interesante.

Ce caută străinii pe internet?

Dacă în cazul Germaniei sau Franței, rezultatele sunt oarecum previzibile, preferințele brazilienilor, bulgarilor sau chiar ale austriecilor șochează într-un mod amuzant.

Cele mai căutat cuvânt pe google-ul german este bineînțeles „berea”. În Japonia tema electronicelor interesează cel mai mult populația. Iar în Franța și Italia se caută, desigur, vinul și croissant-ul respectiv pizza. Rusia nu surprinde nici ea foarte tare. Interesele de bază ale cetățenilor ruși gravitează în jurul prețului unui avion MIG și a modului în care se poate pilota acesta.

Citește și:Și-a găsit familia după 25 de ani datorită Google Earth. Poveste emoționantă

De partea mai puțin normală a baricadei se găsesc Brazilia, Bulgaria și Austria. În aceste trei state, oamenii folosesc Google pentru a afla prețul unei prostituate. Românii, putem spune chiar cu o oarecare mândrie surprind și ei. Conform studiului, Google este folosit de români prepondorent pentru a-și găsi o locuință.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top