Connect with us

Știri

Ce DRAMA traieste ROMANITA IOVAN la un an de la moartea sotului

A trecut un an si ceva de la moartea pilotului Adrian Iovan, iar sotia sa Romanita a dezvaluit ce drama traieste in acest moment. Romanita Iovan a marturisit ca nu se retrage din industria modei insa va tine doliu atata timp cat va considera si nu va acorda interviuri.

Creatoarea de moda a declarat ca fiul celor doi, Albert, s-a maturizat mult prea repede, lucru care o afecteaza pe mama. Acesta trebuie sa faca fata vietii fara tata, care a murit anul trecut in Muntii Apuseni incercand sa salveze alte vieti umane.

CITESTE SI: MIHAELA RADULESCU A AFLAT DE PE INTERNET CA A FOST DATA AFARA DE LA ROMANII AU TALENT

“Sunt în modă, nu sunt plecată, ieşită din modă, noi lucram în continuare. O nouă colecţie cu siguranţă la anul, se împlinesc 25 de ani de activitate şi vom face o colecţie specială, aniversară. Albert s-a maturizat. Mult prea repede”, a declarat Romanita Iovan pe un ton cazut pentru presa.

Cu toate ca a decis sa poarte doliu un an de zile, purtand numai negru, vedeta a facut aceste declaratii pentru CANCAN.ro. Romanita Iovan este una dintre cele mai respectate si controversate creatoare de moda din tara noastra.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top