Categorii Știri

Ce DRAMA traieste ROMANITA IOVAN la un an de la moartea sotului

A trecut un an si ceva de la moartea pilotului Adrian Iovan, iar sotia sa Romanita a dezvaluit ce drama traieste in acest moment. Romanita Iovan a marturisit ca nu se retrage din industria modei insa va tine doliu atata timp cat va considera si nu va acorda interviuri.

Creatoarea de moda a declarat ca fiul celor doi, Albert, s-a maturizat mult prea repede, lucru care o afecteaza pe mama. Acesta trebuie sa faca fata vietii fara tata, care a murit anul trecut in Muntii Apuseni incercand sa salveze alte vieti umane.

CITESTE SI: MIHAELA RADULESCU A AFLAT DE PE INTERNET CA A FOST DATA AFARA DE LA ROMANII AU TALENT

“Sunt în modă, nu sunt plecată, ieşită din modă, noi lucram în continuare. O nouă colecţie cu siguranţă la anul, se împlinesc 25 de ani de activitate şi vom face o colecţie specială, aniversară. Albert s-a maturizat. Mult prea repede”, a declarat Romanita Iovan pe un ton cazut pentru presa.

Cu toate ca a decis sa poarte doliu un an de zile, purtand numai negru, vedeta a facut aceste declaratii pentru CANCAN.ro. Romanita Iovan este una dintre cele mai respectate si controversate creatoare de moda din tara noastra.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More