Connect with us
Ce i-ar fi spus Simona Halep Gabrielei Firea înainte de incidentele de pe Arena Națională

Știri

Ce i-ar fi spus Simona Halep Gabrielei Firea înainte de incidentele de pe Arena Națională

Evenimentul de pe Arena Națională în care Simona Halep le-a prezentat fanilor trofeul câștigat la Roland Garros s-a transformat într-un adevărat scandal, după ce Gabriela Firea a fost huiduită copios.

În jur de 20.000 de fani prezenți pe stadion au huiduit-o pe Firea în momentul în care aceasta i-a dat cheia orașului Simonei și în momentul în care a părăsit gazonul.

Acum, încep să apară mai multe detalii despre ce s-a întâmpla luni la evenimentul controversat.

Jurnaliștii de la spun că Simona Halep nu și-a dorit să iasă pe gazon alături de Primarul General al Capitalei, nedorind să se afișeze alături de politicieni.

”Eu vreau să prezint trofeul oamenilor. Cer să intrăm pe rând în scenă. Îmi dați ce aveți de dat și cu asta basta”, ar fi fost mesajul Simonei pentru Gabriela Firea.

Citește și: Radu Banciu, noi critici pentru Simona Halep: “Singurul atu al acestei fete este…

Cu toate acestea, primarul nu a ținut cont de sfaturile celor care i-au spus să nu intre pe scenă. Apoi, s-a declanșat tot scandalul.

Ulterior, Gabriela Firea a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care dă vina pe „grupuri sorosiste de propagandă” pentru incidentele de pe Arena Națională.

După un val de mesaje critice primite pe rețeaua de socializare, primarul și-a suspendat temporar contul. Marți, Firea și-a activat, apoi suspendat din nou pagina.

Ulterior, mai multe organizații ale PSD au încercat să acrediteze ideea în mediul online că Simona Halep ar fi fost de fapt huiduită, nu primarul Firea.

Citește și: Fake News PSD: Cum a încercat partidul să spună că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională

Mesajul Gabrielei Firea despre huiduielile de pe Arena Națională

Iată mesajul care a adus un val de reproșuri pentru soția lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari.

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorbă veche din popor! În mai puţin de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ţinută, pe Arena Naţională, în cadrul căruia marea noastră campioană Simona Halep să poată prezenta fanilor trofeul.

A fost o mobilizare uriaşă! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineaţă, însă, aparatul sorosișt de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acţiunea: compromiterea evenimentului.

Cu tot felul de ştiri false şi comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seara, martori au fost şi copii, la un festival al urii şi dezbinării.

Când am declarat-o Cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti, mulţi au strâmbat din nas. Şi au comentat negativ. Acum, dacă nu o primeam aşa cum merită, ar fi spus că sunt arogantă şi că nu îmi fac datoria de primar general.

În toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt întâmpinaţi cu entuziasm de cetăţeni şi sunt recompensaţi prin intermediul autorităţilor de la acel moment: ministru, primar, preşedinte de federaţie etc.

Nu există o altă cale civilizată prin care să ne arătăm respectul faţă de valorile noastre.

Repet, dacă nu organizăm nimic şi nu ofeream Cheia Oraşului într-un cadru festiv, aveam să fiu certată că sunt nepăsătoare. Dacă mi-am făcut datoria de român şi primar, nici aşa nu a fost bine… pentru unii.

Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep.

De dragul ei şi din respect pentru performanta sa uriaşă, puteau lăsa o jumătate de oră ură la poarta Arenei Naţionale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanţă.

Nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu. Slavă Domnului că cei mai mulţi sunt oameni civilizaţi, democraţi, cu respectul fiecăruia de a avea dreptul să nu fie de acord cu celălalt.

În rest, şi mâine este o zi! Şi mâine e o zi de muncă! Şi mâine ne vom bucura că apare soarele, că suntem sănătoşi, că putem avea credinţă şi că putem ierta. Ai câştigat, continuă! Ai pierdut, continuă!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și: Angela Gheorghiu, mesaj DUR pentru Gabriela Firea: „Sunt complet deziluzionată”

Citește și: Reacția Gabrielei Firea, după ce a avut pagina de Facebook închisă. Ce a anunțat

3 Comments

3 Comments

  1. anonim

    2018-06-13T14:44:52+03:00 at 14:44

    ESTI O TATA,VREI SA TE AFISEZI CU O ROMANCA ADEVARATA,CU CE AI CNTRIBUIT LA SUCCESUL FETE,CA POSTACI VOSTRI DE CIUMA ROISE,IL PE TATAL SAU CA ESTE EXECUTAT DE ANAF(PSD)PERSONAL NU CRED ACEST LUCRU DEOARECE SIMONA A FOST AJUTATA ENORM DE TATAL SAU,ASTFEL CA NU ESTE IN STARE SA NU-L AJUTE,DACA ESTE ADEVARAT.DAR ACEASTA CIUMA ROSIE NU ACCEPTA SA FIE DISCUTATA,ASA ESTE PROSTUL.DURE-TE DRACULUI CU PANDELICA AL TAU’

  2. mircea

    2018-06-13T10:24:20+03:00 at 10:24

    daca eu fac o sindrofie in casa mea pa spezele mele, in onoarea neonorantului,,,Cap de bou cu minte da catar”’si musafirii mei incep sa ma huiduie,ce credeti ca voi face un urmatorul timp????cu cei care ma huiduie????Prea multe neamuri proaste cu deplome se dau telectuali,ceteste greu,intelege si mai greu,fura la greu, le este confortabil ca se fac ca se lupta cu coruptia .

  3. ioan

    2018-06-13T09:17:57+03:00 at 9:17

    Am mai sris si cu alte ocazii. Asta este nivelul de educatie pe care il au unii dintre semenii nostri. Nu mai vorbesc despre bunul simt. Iar Simona sanu se mai dea asa lebada. Este un membru al societatii romanesti si ar trebui sa dezaprobe asemenea manifestari. Pun pariu ca orice alt sportiv ar fi facuto

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top