Connect with us
Ce le-a răspuns Smiley celor care-l acuză că nu se spală pe cap

Știri

Ce le-a răspuns Smiley celor care-l acuză că nu se spală pe cap

Smiley este adorat de multe femei din România. Cântărețul are mare succes la fetele de toate vârstele și nici băieții nu sunt în număr mic.

Zilele trecute a apărut pe o rețea de socializare o dispută pe tema părului lui Smiley. Unii dintre fani l-au acuzat că nu se spală pe cap.

Vâzând comentariile celor care-l urmăresc, acesta și-a provocat fanii să voteze ce tip de coafură preferă. A postat doua fotografii, una cu parul scurt, alta cu părul lung.

Citește și: Smiley a făcut anunțul despre relația cu Gina Pistol: „Femeia cu care sunt…

Cântărețul se amuză teribil de părerile internauților și a decis să le răspundă, mai ales celor care îl acuză că arată neîngrijit.

„Ieri am postat o fotografie actuală și am primit peste 1.700 comentarii. Cel mai votat dintre ele e cu o poză în care aveam părul scurt, ? iar asta spune multe și despre restul: „ești bine și așa, dar fă ceva să placă la toată lumea” ?

N-o să fac asta ? pentru că mă distrează să văd cum vă distrați, așa că vă dau material de comentat??? P.S.: am și evidențiat, cu săgeată, special pentru cei care-mi scriu că arăt neîngrijit”, a spus Smiley.

Citește și: Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți de nuntă! ”Vă chem pe toți!”

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top