Connect with us
Ce mai face Lumy Nitsa celebră pentru vorba „Fimearscarba”

Știri

Ce mai face Lumy Nitsa celebră pentru vorba „Fimearscarba”

Lumy Nitsa este una din cele mai cunoscute persoane în mediul online. Cu mult timp înainte  ca aceasta să fie parodiată de Mihai Bendeac, Lumy Nitsa era populara deja pe Youtube și Facebook.

A devenit virală dupa ce în timp ce conducea a început să repede des „Fimearscarba” exprimandu-și o părere despre oamenii penibili care se întreabă de ce stă ea pe telefon. Video-urile au tot continuat, la fel ca și numărul de abonați și fani.

Acum doi ani a vizitat România, la mult timp după ce a plecat în America alături de mama sa. A stat aproximativ două săptămâni și era fascinată de mediul în care trăiesc rudele ei.

Ieri, într-un live pe Facebook Lumy Nitsa declara că ar reveni cu drag în țara sa natală, dar că deocamdată nu este momentul. Povestea amuzată cu mătușa sa îi spăla rufele de mână.

Lumy Nitsa Parodiată de Bendeac

Mihai Bendeac, cunoscut pentru parodiile sale, a luat-o în vizor și pe Lumy cu care a realizat câteva momente în emsiunea iUmor.

Lumy a și reacționat la parodiile făcute la iUMOR și și-a spus părerea dacă sunt sau nu reușite.

În prezent Lumy Nitsa nu mai are job, a demisionat de la banca la care lucra pentru că nu se mai întelegea cu o colegă devenită manager. Îi place în continuare să pună unghii, iubește perucile și nu ezită să împartă cu prietenii ei virtuali părerile și pățaniile sale.

O gasiți pe Facebook, Intagram și Youtube.

Continue Reading
You may also like...

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top