Connect with us
Maria Tănase, mama de la Schimb de mame, devenită celebră pentru episodul cu apa

Știri

Ce mai face Maria Tănase, de la Schimb de mame, populară pentru „episodul cu apa”

Maria Tănase a participat în 2017 la emisiunea „Schimb de mame”. Un an mai târziu a devenit populară și virală pe rețele de socializare după ce aceasta a început să plangă când a aflat că în familia unde a ajuns se bea apă.

Mii de clipuri și imagini au fost create de internauți, care au făcut glume pe seama comportamentului său din emisiune.  Devenită celebră ca „mama cu apa”, reporterii huff.ro au luat legătura cu Maria Tănase și ne-a povestit ce mai face celebra mamă care nu dă apă copiilor.

Reporter: Cum ați reacționat când ați văzut că ați devenit vedetă pe internet?

Maria Tănase: „Am aflat de la prieteni că se tot postează pe Facebook videoclipuri cu mine și am căutat să vad despre ce este vorba. Trecuse un an de la emisiune și am și uitat de această experiență.”

Reporter: Care ați reacționat când ați văzut amploarea viralizării? 

Maria Tănase: „M-au amuzat teribil glumele făcute pe seama mea și chiar am râs la aproape toate.  Nu înteleg totuși de ce oamenii se miră că eu nu le dau apă copiilor, chiar asta fac. Nu văd nimic rău în asta!”

Reporter: Cu ce vă ocupați acum? V-ati mai schimbat de acum aproape 2 ani?

Maria Tănase: Lucrez în continuare sunt cocheta casei și în continuare sunt preocupată de aspectul meu. Asta sunt!

Vehementă și mândră de stilul său de viață, Maria ne-a povestit că nu s-a schimbat deloc de la experiența „Schimb de mame”. De asemenea, întrebată dacă a reluat legătura cu familia Bălan, Maria ne-a spus răspicat că nu.

Cele mai tari glume cu Maria Tănase, mama cu apa la de Schimb de mame – Click pe poze pentru galeria completă și mărire

VIDEO: Schimb de mame episodul cu apa

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top