Connect with us
Ce pantofi casual pentru femei ar trebui să alegi pentru a te simți elegantă și confortabilă?

Știri

Ce pantofi casual pentru femei ar trebui să alegi pentru a te simți elegantă și confortabilă?

Anul precedent a fost un an greu pentru noi toţi, iar noi femeile nu am putut să ne purtăm ţinutele favorite aşa cum am fi vrut. Ce să mai spunem despre pantofi, trendul fiind care papuci de casă sunt mai pufoşi, în starea de urgenţă şi nu numai. Oare acest trend se menţine şi în anul 2021? Ce pantofi casual damă ar trebui să alegi pentru a te simţi elegantă şi confortabilă?

Pantofi casual în tendinţe

Pentru anul 2021, în afară de speranţele de a ieşi din pandemie, ne mai întrebăm şi care or mai fi trendurile despre care nu prea mai discută nimeni? Mai ales acum că, încet încet, ne întoarcem câtre birouri şi este musai să lăsăm papuceii de casă acolo unde le este locul. Fie că lucrăm remote sau nu, trebuie să fim la curent cu noutăţile. Îţi spunem, de pe acum, un mic secret: magazinul CCC este şi el în rând cu tine! Cum? Simplu! Îl găseşti fizic, în oraşul tău sau remote, adică online, de unde poţi comanda cu încredere! Bun, acum că am scăpat secretul, să revenim la trendurile anului 2021 în materie de pantofi casual damă. Iată ce modele se poartă:

  • Cizmuliţele până la glezne, cu vârf ascuţit şi toc mic pătrat;
  • Balerinii cu toc patrat mic;
  • Balerinii extrem de fini, cu talpă aproape invizibilă, care aduc foarte mult chiar cu încălţămintea balerinelor şi care sunt elastici;
  • Pantofii casual-sport, cu inserţii de piele şi piele întoarsă, potriviţi în orice situaţie şi la aproape orice ţinută;
  • Ghetuţele de piele joase, cu şiret;
  • Pantofii cu vârful pătrăţos şi toc mic cubic;
  • Pantofii cu multe curele, lanţuri;
  • Pantofii cu talpă groasă, platformele.

Unde găseşti pantofi casual eleganţi dar şi comozi?

Propunem să faci un exerciţiu, şi anume să intrii pe site-ul magazinului CCC: https://ccc.eu/ro/femei/pantofi/pantofi-casual. Acolo vei identifica toţi pantofii casual de damă de care am pomenit până acum, fără mari probleme. Şi chiar dacă nu îi vei observa pe toţi, gama fiind una foarte vastă, poţi fi convinsă că orice ai alege o să ţi se potrivească de minune. Toate produsele din magazinele CCC sunt în trend, modelele fiind noi iar preţurile extrem de avantajoase. Şi, dacă eşti rapidă, poate prinzi ofertele de sezon, atât pe site cât şi în magazinele fizice! Pantofii casual de damă preferaţi se află la un click distanţă! Nu mai zăbovi, achiziţionează-i astăzi!

Ce urmăresc trendurile anului 2021?

După cum lesne se poate observa, trendurile anului 2021 urmăresc linia confortului în timp ce modelele de pantofi casual capătă aspecte mai avangardiste sau rămân în zona clasică cu care ne-am obişnuit. Oricum ar fi, primează confortul propriu, aşa că este cazul să gândeşti şi tu spre el atunci când vrei să-ţi cumperi o nouă pereche de pantofi casual de damă. Joacă-te cu culorile şi imprimeurile şi îndrăzneşte să pari din revistele de specialitate! Dă-ţi şansa de a fi observată, mai ales acum, când am început să mai scoatem nasul la plimbare în afara caselor noastre! Şi desigur, nu uita să vizitezi magazinele CCC, fizic sau online!

Cum integrezi pantofii în ţinute inedite?

Ai hotărât care sunt preferaţii tăi? Perfect a venit momentul să te gândeşti cum îi integrezi în tinute cosmopolite. Să zicem că vrei versatilitate şi rafinament, zicem stiletto! Îi potriveşti lejer cu jeanşi skinny şi bluze subțiri, cu rochii vaporoase şi veste subţiri sau cu salopete şi curele late. Preferi pantofii Oxford? Cu siguranţă eşti o tipă care adora confortul. Pe aceştia îi porţi cu plăcere la ţinutele de birou , dar şi la outfiturile cu influenţa masculine. Şti câtă senzualitate conferă outfiutrile cu accente masculine? Balerinii? Aici, cu siguranţă, trebuie să laşi imaginaţia să lucreze…

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top