Connect with us
casa stelei popescu

Știri

Ce s-a descoperit în casa Stelei Popescu, la câteva ore după decesul actriței

Moartea îndrăgitei actrițe Stela Popescu a îndurerat întreaga țară. Un echipaj SMURD s-a deplasat la casa actriței, găsind-o pe aceasta fără suflare.

În casa actriței, plapuma de pe patul dormitorul acesteia era neatinsă, iar televizorul era aprins. Alexandru Arșinel declarase că a vrut să vorbească cu Stela joi dimineață, dar aceasta nu i-a răspuns la telefon.

El crede că artista a murit încă de miercuri.

Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la cimitirul din Cernica. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost adus vineri la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, urmând ca marea actriță să fie transportată sâmbătă seara la Cernica.

Ea va fi înmormântată alături de fostul său soț, Puiu Maximilian.

Te-ar putea interesa și: De ce a murit Stela Popescu

Din ce cauză a murit Stela Popescu. Anunţul făcut de medicii legişti după finalizarea autopsiei. Trupul neinsufleţit al artistei a fost dus seara trecută la Institutul de Medicină legală iar în această dimineaţă medicii au făcut anunţul.

Medicii legiști au încheiat autopsia în cazul morții Stelei Popescu și au ajuns la concluzia că actrița a murit în urma unui atac cerebral vascular. Totodată, specialiștii au concluzionat că nu există semne de leziuni externe pe trupul actriței. Nu se știe deocamdată cât a agonizat actrița.

Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă în cazul morţii actriţei Stela Popescu, după ce actrița a fost găsită moartă în casă. Actriţa Stela Popescu a murit, joi, la vârsta de 81 de ani.

Te-ar putea interesa și: Ce s-a întâmplat la ultimul eveniment al Stelei Popescu

Stela Popescu s-a stins din viață fulgerător, în casa sa din București. Artista în vârstă de 81 de ani a fost găsită fără suflare de către fiica sa. Primele indicii arată că ar fi alunecat pe un preș și s-ar fi lovit la cap.

In urma cu doua zile, ea a participat la un eveniment la care a primit si un premiu. Actrita nu se simtea deloc bine si pare ca a avut o criza chiar pe scena.

Potrivit unor participanți la eveniment, atunci cand a urcat pe scena sa-si ridice trofeul, Stela Popescu a părut incoerentă.

Iulia Albu este şi ea în stare de şoc după vestea care a tulburat o ieri dupăa amiază o ţară întreagă.

“Am vazut-o toti. Nu era intr-adevar intr-o stare foarte buna. Era cu multe persoane la masa, eu mi-am inchipuit ca era sub urmarirea cuiva, n-a parut nicio secunda ca nu ar avea pe cineva care sa aiba grija de ea.

Cred ca sunt inregistrari de la acel eveniment si in mod cert nu era Stela Popescu pe care o stim cu totii. Mi s-a parut ca avea o problema foarte grava, nu era coerenta, tinea microfonul in jos… ea, care a fost pe scena toata viata, nu avea cum sa tina microfonul in jos.

Mi se pare socant ca o personalitate de nivelul ei, o femeie atat de mult iubita de atatia oameni si-a gasit sfarsitul singura.

Mi se pare incredibil ca dupa acel eveniment la care atat de multe persoane au insistat sa-si faca fotografii cu ea, nu vreau sa dau nume pentru ca mi se pare jenant, n-a fost niciuna care sa o duca acasa si sa aiba grija ca ea sa fie ok.

Era foarte clar pentru toata lumea ca ea nu se simte bine.

Probabil ca cei de acolo, din apropierea ei, au fost mai preocupati de a lua cateva like-uri pe Instagram sau pe facebook. Uite ca mie nu-mi pare rau ca n-am facut o poza cu ea pentru ca pot sa o pretuiesc si fara sa fac acest lucru. Sunt marcata”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Raport OFICIAL despre moartea Stelei Popescu! Medicii legişti au încheiat autopsia

Citește și: Stela Popescu: „Mama m-a ţinut rasă în cap până la 12 ani” Povești neștiute din viața celebrei actrițe care a murit

Citește și: Alexandru Arşinel, dezvăluire de ultimă oră! Când a murit de fapt Stela Popescu

Citește și: Dezvăluirea ISU: Ce anunța apelul la 112 privind moartea Stelei Popescu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top