Categorii Știri

Ce s-a întâmplat cu Ion Manole, după moartea soției sale: „Din păcate…”

Moartea Eugeniei Manole a provocat un adevărat șoc. Ion Manole, soțul acesteia, pare să fie cel mai afectat de trecerea în neființă a celei pe care a iubit-o atâția ani.

Rămas fără fiică și fără nevastă, bărbatul acuză din plin șocul acestor două pierderi. Un apropiat al familiei a dezvăluit că acesta nu se mai poate odihni și că plânge frecvent după ce a rămas văduv.

Situația este cu atât mai gravă cu cât acesta nu are voie să se supere din cauza gravelor probleme de ordin medical pe care le are.

„Ion Manole și Eugenia au avut o relație frumoasă cu vecinii de pe scară. Din păcate, oricâte vizite ar primi, și oricât ajutor, el îi simte lipsa Eugeniei care-l înțelegea din priviri. Plânge adesea, nu se prea poarte odihni, se uită la poze, nu vrea să schimbe nimic în casă, iar totul îi amintește de ea. A mai fost la cimitir și a mai plans la mormantul ei, dar si al fetei, Mădălina Manole. În familie are câteva persoane specilizate în medicină care îi administrează calmante pentru a-l liniști. El nu are voie să se enerveze, să se supere sau să se agite din cauza problemelor de sănătate pe care le are”, a spus un apropiat al familiei, potrivit stirilekanald.ro.

Eugenia Manole a murit la începutul lunii martie. Ea suferea de mai multe probleme de sănătate și fusese puternic afectată de moartea Mădălinei Manole.

Pe aceeași temă

SOC! Ce s-a intamplat la locuinta Eugeniei Manole inainte de inmormantare

Abia acum s-a aflat! Ce a lasat in urma Eugenia Manole! Nimeni nu se astepta la asta

Mădălina Manole, blestemată de mamă? Cine a făcut dezvăluirea

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More