Categorii Știri

„Testamentul” Eugeniei Manole: Ce mesaj a lasat pentru nepotul sau si fostul ginere

Dupa moartea Madalinei Manole, familia acesteia si Petru Mircea, sotul ei, au pornit un adevarat razboi. Eugenia si Ion Manole l-au auzat pe acesta ca este principalul responsabil de moartea Madalinei.

A urmat un sir lung de procese, in care cei doi parinti ai artistei au cerut custodia nepotului lor. Din nefericire pentru ei, Petru Mircea si-a tinut departe fiul de bunicii materni, asa ca ei nu si-au mai vazut nepotelul.

Cu cateva luni inainte de a muri, Eugenia Manole a acordat un ultim interviu pentru Wowbiz. Ea a lasat un fel de testament, o marturisire pentru nepotul ei, dar si o amenintare pentru Petru Mircea.

„Dupa moartea mea, o sa las scris tot ce stiu eu despre el (n.r. Petru Mircea). Nu o sa-l las! Nu voi lasa ca baiatul sa nu stie cine a fost mama lui, ce mare artista a fost”, a spus femeia.

Citeste si: Ultima dorinta a mamei Madalinei Manole: Vreau ca Dumnezeu sa….

Citeste si: A murit mama Madalinei Manole. Cauza decesului Eugeniei Manole

Citeste si: Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, mărturie dureroasă după moartea mamei sale

Madalina Manole a murit pe 14 iulie 2010. Cauza decesului este considerata sinuciderea, dupa ce legistii au stabilit ca aceasta a inghitit furadan. Parintii ei nu s-au impacat niciodata cu aceasta ipoteza.

Eugenia Manole a murit pe 5 martie 2017, dupa ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate si cu cancerul.

 

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More