Connect with us
Lidia Fecioru despre folia de aluminiu

Știri

Ce se întâmplă dacă pui folie de aluminiu pe piele. Lidia Fecioru a dezvăluit cât de benefică este

Foarte multe persoane se confruntă cu monturi și cu zone dureroase la nivelul picioarelor. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem scăpa de aceste probleme cu un lucru extrem de comun pe care îl avem deja în bucătărie.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit cum poate fi folosită folia de aluminiu alimentară pentru a trata monturile și zonele în care se resimte o stare neplăcută.

Nu este nevoie de medicamente sau de intervenții, iar în numai câteva zile, monturile se vor retrage datorită foliei de aluminiu.

Leacul zilei, prezentat de Lidia Fecioru. Folia de aluminiu trebuie aplicată pe pielea noastră pe glezne, monturi, pe zone dureroase. Se învelește cu parte lucioasă pe piele, folia face cu câmp electromagnetic. Se poate pune pe spate, pe genunchi, se poate ține și o săptămână. Este exact cum am face raze.

Lidia Fecioru despre folia de aluminiu

Lidia Fecioru a dezvășuit cât de benefică este folia de aluminiu

Cum atragi banii în viață cu ajutorul hainelor pe care le porți

Lidia Fecioru a mai vorbit, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, despre cum ar trebui să ne îmbrăcăm ca să atragem banii în viața noastră.

Atâta timp cât nu am purtat o haină ceva timp, s-o dăm, să nu stăm cu ea. Se încarcă cu energii negative pentru că avem evenimente îmbrăcate în acele haine, fiind îmbrăcați atâta timp. Ele au purtat și poartă amprenta noastră energetică”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Cum se prepară și cum se administrează ceaiul de slăbit recomandat de Lidia Fecioru

Pentru prepararea acestui ceai de slăbit ai nevoie de 1 litru de apă, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin la fel de mari. Ceaiul se fierbe timp de 15 minute la foc mic.

Se bea o ceașcă pe stomacul gol. Poate fi administrat în curele de slăbire de orice persoană sănătoasă. Este, însă, contraindicat femeilor însărcinate, celor care alăptează și copiilor care nu au împlinit vârsta de 6 ani.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top