Connect with us
Ce spune șefa Colegiului Medicilor Bihor despre audierea medicului Flavia Groșan

Știri

Ce spune șefa Colegiului Medicilor Bihor despre audierea medicului Flavia Groșan

Șefa Colegiului Medicilor din Bihor, Carmen Pantiș, susține că audierea Flaviei Groșan denotă că schema de tratament pe care o folosește pentru tratarea pacienților diagnosticați cu COVID-19 „își are rolul ei și locul ei”. Aceasta a subliniat că medicul pneumolog nu are de ce să fie sancționat, mai ales că reclamația a fost făcută de către un coleg medic, nu de către un pacient.

Șefa colegiului Medicilor din Bihor a povestit cum a decurs audierea medicului Flavia Groșan

Carmen Pantiș a declarat că valul de simpatie îndreptat către doamna doctor Falvia Groșan indică faptul că tratamentul ei este unul corect, care îi vindecă pe pacienți. Totoodată ea a confirmat faptul că pneumologul nu i-a condamnat astăzi, în fața colegiului Medicilor, pe medicii din spitale.

„Acest val imens de simpatie confirmă că tratamentele doamnei doctor sunt bune. Am rugat-o să-și exprime anumite rețineri legate de colegii din spital și dânsa ne-a spus că nu există elemente de neîncredere legate de activitatea din spital”, a declarat Carmen Pantiș, potrivit bihon.ro.

Medicul Flavia Groșan s-a prezentat la audieri alături de un avocat, așa cum și precizase pe rețelele de socializare că va face. Totuși nu a fost necesară intervenția acestuia, deoarece la Colegiul Medicilor Bihor a avut loc doar o simplă discuție. Reclamația pe care Flavia Groșan a primit-o a venit din partea unui coleg, nu din partea unui pacient. Astăzi s-a demonstrat că medicul nu a greșit nu nimic, iar schema sa de tratament este una corectă.

„Nu avem reclamație care să întrunească condițiile unui malpraxis. Reclamația venită pe mail de la colega noastră din București nu întrunește reclamația de malpraxis. Nu a fost anchetată, a fost audiată. Doamna doctor va continua să-și trateze pacienții exact cum a făcut-o până acum. Toate cazurile grave vor fi îndrumate spre spital unde există analize mai complexe și a unui tratament de suport”, a mai declarat șef Colegiului Medicilor Bihor.

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top