Connect with us

Știri

Ce sumă a plătit Cornel Galeș pentru ultimele clipe de viață ale Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete a murit marți seara, 14 martie, într-un spital privat din București. Interpreta se muzică populară a decedat în brațele soțului său, Cornel Galeș.

Cântăreața a fost diagnosticată cu o ciroză galopantă, urmare a unei hepatite C de care nu știa.

“Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatita C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize și s-a dat totul peste cap (…) Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic”, a mărturisit Cornel Galeș, într-o convorbire telefonică cu Mădălin Ionescu, la scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete.

Soțul interpretei de muzică populară a povestit că Ileana Ciuculete a fost internată în spital timp de trei săptămâni. Artistei i-au fost administrate perfuzii însă medicii nu au reușit să o salveze, însă ficatul ei era distrus.

Cât costă o noapte de cazare în spitalul unde a murit Ileana Ciuculete

Spitalizarea și tratamentele administrate în spitalul privat au costat bani grei. Costul pentru o singură noapte de cazare într-o rezervă pornește de la 500 de lei, însă poate ajunge și la 760 de lei, în funcție de categoria camerei. Astfel, pentru o singură săptămână se plătesc minim 3.000 de lei.

Fiecare procedură care i-a fost administrată artistei a venit și ea cu un preț piperat. Potrivit tarifelor publicate pe site-ul spitalului, o ecografie a unui singur organ costă 100 de lei, pentru o injecție se plătește 25 de lei, iar montarea unui catater venos costă 65 de lei.

În aceste condiții, cazarea, tratamentul și procedurile care i-au fost administrate Ilenei Ciuculete în încercarea de a-i salva viața, ar putea să coste de la câteva mii de euro, până la câteva zeci de mii de euro.

ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT:

Secretul Ilenei Ciuculete – Ce scrie în certificatul de naștere
Durere fără margini pentru soțul Ilenei Ciuculete. A clacat la căpătâiul artistei
Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, în pericol din cauza bolii de care suferea artista
Care era numele real al Ilenei Ciuculete
Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș
Hepatita C: Ucigașul tăcut – Ce simptome a neglijat Ileana Ciuculete
Ultimele imagini cu Ileana Ciuculete în viață. Cum arăta cântăreața în urmă cu câteva zile
Drama din viața Ilenei Ciuculete: Bătută și abuzată de propriul fiu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top