Connect with us
Ce trebuie să cauți atunci când cumperi o jachetă de piele pentru bărbați?

Știri

Ce trebuie să cauți atunci când cumperi o jachetă de piele pentru bărbați?

Ce trebuie să cauți atunci când cumperi o jachetă de piele pentru bărbați?

Geaca de piele neagră pentru bărbați are „acel ceva” greu de înțeles. Fără îndoială, este și cea mai masculină haină exterioară. Ea este plăcută și purtată atât de bărbații eleganți, cât și de cei rebeli. Contrar aparențelor, geaca de piele nu este doar modelul biker. Sunt, de asemenea, modele minimaliste de modele inspirate de piloți și geci bomber iconice, care își au rădăcinile în aviație. Deci, la ce ar trebui să fii atent atunci când alegi o geacă de piele? Cu ce ​​să o combini?

Ce geacă de piele să alegi?

Gecile biker sau jachetele de motociclist sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de doublerider. Tipic pentru ei este închiderea asimetrică cu fermoar, care trebuia să permită fixarea și desfacerea ușoară a jachetei în timpul mersului cu motocicleta. O geacă ramones nu trebuie să fie prea lungă sau prea largă. Cea perfectă ajunge până la talie și aderă la siluetă, astfel încât să devină de fapt o a doua piele. 

Geaca biker de piele accentuează perfect figura și prelungește optic picioarele. Restul este invenția designerilor. Cele mai eficiente jachete de motociclist pot include vopsea suplimentară, cusături, știfturi, fermoare decorative la buzunare sau la mâneci.

Cele mai populare geci negre sunt perfecte pentru ținutele informale. Se potrivesc bine cu pantaloni din denim și tricouri cu decolteu rotund sau cu gât în ​​V. Poți experimenta cu îndrăzneală cu imprimeuri de tricouri. Geaca Ramones arată grozav cu cizme din piele grea și adidași confortabili. În mai multe stiluri rock, jacheta din piele tip biker este perfectă alături de o cămașă în carouri.

Tăierea cafe racer este mult mai universală decât geaca ramones și este foarte minimalistă. Cel mai adesea cu guler stand-up (cu știfturi de presare sau cu cataramă) și buzunare practice. Jachetele din piele au fost făcute pentru motocicliști, dar au devenit rapid un clasic al modei masculine. Deși sunt de cele mai multe ori de culoare neagră, aceste modele arată, de asemenea, minunat în nuanțe de maro, gri, bej sau bleumarin.

Cafe racer se potrivește stilurilor casual și mai elegante cu chino, o cămașă sau un pulover subțire . De asemenea, poți crea stilizări vintage fantastice cu ele.

Ce geacă de piele merită să porți în sezonul rece?

În zilele reci și reci, o geacă bomber din piele este cu siguranță cea mai bună. Mai spațioasă decât o geacă biker sau un cafe racer, cu buzunare mari. Poți purta cu ușurință chiar și un pulover mai gros sub ea. Manșetele la talie și mâneci sunt tipice unei gecile bomber din piele. Uneori sunt căptușit cu piele de oaie, deci va fi și o acoperire perfectă pentru o iarnă blândă.

Atunci când alegi o jachetă de piele, merită să iei în considerare nu numai croiala, ci și materialul. Oferta Bolf.ro include jachete din piele confecționate din piele ecologică de înaltă calitate, care are multe avantaje. În primul rând, sunt durabile, flexibile, rezistente la apă și imită perfect pielea naturală. Deci, dacă vrei să ai câteva geci din piele în garderobă pentru a crea stiluri la modă și masculine, gecile din piele de la Bolf vor fi o alegere excelentă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top