Connect with us
Razi cu lacrimi cand se descalta

Știri

Razi cu lacrimi cand se descalta. Cea mai amuzanta reclama I Video

Regulile sfinte ale unei reclame memorabile sunt expuse in videoclipul viral din acest articol. Este inspirata din realitate, starneste o reactie si te face sa retii produsul pentru care s-a facut. Toate aceste aspecte sunt respectate si puse in scena cu mult umor, fapt pentru care, chiar daca au trecut opt ani de cand a fost lansata, merita readusa in actualitate.

Mai ales ca, odata cu venirea verii, mirosurile de tot felul ne invadeaza narile cand calatorim cu mijloacele de transport in comun si nu strica niciodata putin haz de necaz. Probabil ca de la o astfel de experienta a pornit si cel care a creat scenariul. Actiunea se petrece in jurul unui barbat care, fara voia lui, devine vedeta in multe imprejurari. Cum se ajunge aici? Din cauza mirosului picioarelor transpirate in pantofii care nu permit aerisirea.

Aceasta a fost concluzia transmisa in cele cateva zeci de secunde, cat dureaza spotul publicitar care a amuzat oamenii din toata lumea.

Citeste si: Ce se intampla intr-o piscina asaltata de caini? Imagini amuzante I VIDEO

Snoop Dogg il „intrerupe” pe Klaus Iohannis la o conferinta de presa! VIDEO amuzant

Fimul debuteaza cu o scena filmata la hotel si care, intre noi fie vorba, se mai vede si azi, inclusiv prin hotelurile mai mult sau mai putin rafinate ale tarii noastre dragi. Eroul din reclama isi scoate pantofii la aerisit chiar cand pe hol trecea o camerista.

Ghinion fatal pentru femeia respectiva, care odata ce a simtit mirosul pantofilor transpirati, a cazut secerata. Reclama continua in aceeasi nota, de data aceasta la sala de forta, unde tot el se descalta la finalul unui antrenament pe banda de alergare. De data aceasta, reactia fatala este in lant, iar toti cei care simt mirosul de picioare transpirate isi pierd subit cunostinta.

Poate cea mai amuzanta faza s-a consumat in timpul unei sedinte la birou. Odata scos pantoful, arma mortala s-a activat. Impactul mirosului urat a fost atat de puternic, incat cei prezenti au lesinat instantaneu pe birou. Mai mult, se pare ca si lampa a cazut, tot din cauza mirosului urat. Vizionare placuta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top