Connect with us
Cei care vor să își ia rămas bun de la Cristian Țopescu o pot face în Studioul 2 al TVR

Știri

Cei care vor să își ia rămas bun de la Cristian Țopescu o pot face în Studioul 2 al TVR

Cristian Țopescu a murit marți la Spitalul Elias, după ce pe 8 mai a fost adus de urgență la spital în urma unor complicații provocate de diabetul cronic de care suferea de mai mulți ani.

Vestea a căzut ca un trăznet pentru cei care l-au apreciat și au crescut ascultându-i comentariile sportive de la cele mai importante competiții sportive.

Citește și: Durere fără margini! Cristian Țopescu a plecat dintre noi de ziua fiului său!

TVR a anunțat în urmă cu puțin timp că trupul neînsuflețit al fostului comentator va fi depus în Studioul 2 al TVR.

„Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. Trupul marelui om de televiziune va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al TVR, iar cei care doresc să îşi ia rămas bun de la Cristian Țopescu pot veni în intervalul 11.00-19.00”.

„Cristian Ţopescu, cel care şi-a legat vocea de marile victorii ale sportului românesc, a trecut în nefiinţă. Comentator de legendă, a fost vocea care a adus în casele românilor marile performanţe ale sportivilor noştri, anunţând prima notă de 10 din istoria gimnasticii, mondialele de fotbal unde tricolorii au intrat în istorie sau victoria Stelei în Cupa Campionilor.

Citește și: Cea mai bună prietenă a lui Cristian Țopescu: „M-am uitat pe tavan singură 10 minute”

În urmă cu 51 de ani, tot într-o lună de mai, Cristian Ţopescu făcea cunoştinţă cu Televiziunea Română şi cu meseria care avea să îi definească întreaga viaţă.”, potrivit comunicatului transmis de Televiziunea Română.

Cât despre înmormântare, familia nu a oferit niciun anunț oficial.

Cristian Țopescu, cel mai cunoscut comentator sportiv român, a murit la vârsta de 81 ani

”Domnul CRISTIAN GEORGE ȚOPESCU în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă.

Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Negoiță Silvius.

Foto: Hepta.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top