Connect with us

Știri

Cel mai ravnit BURLAC din lume, Printul Harry! Vezi cine s-a clasat pe celelalte locuri

Printul Harry al Marii Britanii a fost desemnat cel mai ravnit burlac din lume. Harry a preluat acest titlu de la starul hollywoodian George Clooney, potrivit contactmusic.com.

George Clooney este cel care a detinut titlul de cel mai ravnit burlac din lume timp de trei ani consecutivi, intr-un sondaj realizat anual de Crown Clinic din Manchester. Starul hollywoodian nu a mai fost inclus in sondajul din acest an, deoarece s-a casatorit, in septembrie 2014, cu avocata britanica Amal Alamuddin.

Printul Harry

Printul Harry, in varsta de 31 de ani, ocupa primul loc si i-a depasit pe Zayn Malik, fost membru, in varsta de 22 de ani, al grupului One Direction, clasat pe pozitia a doua, dar si pe actorul Leonardo DiCaprio, in varsta de 41 de ani, clasat pe locul al treilea.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Pe locul al patrulea se situeaza cantaretul Ed Sheeran, in varsta de 24 de ani, iar Jack Dorsey, fondatorul Twitter, in varsta de 38 de ani, cu o avere estimata la 1,5 miliarde de lire sterline, se afla pe locul al cincilea.

Jack Dorsey

Jack Dorsey

Pe locul al saselea se claseaza actorul american Jake Gyllenhaal, in varsta de 34 de ani. De-a lungul anilor, artistul a avut relatii cu o serie de artiste celebre, precum Kirsten Dunst, Reese Witherspoon si Taylor Swift.

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

Locul al saptelea i-a revenit actorului Michael Fassbender, in varsta de 34 de ani,care are mari sanse de a primi o nominalizare la Oscar pentru rolul interpretat in filmul biografic „Steve Jobs”.

Michael Fassbender

Michael Fassbender

 

Actorul britanic, Henry Cavil, in varsta de 32 de ani, starul noilor filme din franciza „Superman”, se afla pe locul al optulea.

Henry Cavil

Henry Cavil

Harry Styles, un alt membru al grupului One Direction, in varsta de 21 de ani, ocupa pozitia a noua.

Locul al zecelea i-a revenit actorului american James Franco, in varsta de 37 de ani, nominalizat la Oscar pentru rolul interpretat in filmul „127 de ore/ 127 Hours”.

 James Franco

James Franco

Acest top a fost alcatuit pe baza raspunsurilor oferite de un esantion de 1.000 de cliente ale Crown Clinic din Manchester, cel mai mare centru de transplant de par din Marea Britanie.

Sursa foto Hepta

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top