Connect with us
Cele mai bune prețuri la echipamente pentru amenajări și dotări magazine tip supermarket sau hypermarket

Știri

Cele mai bune prețuri la echipamente pentru amenajări și dotări magazine tip supermarket sau hypermarket

Cele mai bune prețuri la echipamente pentru amenajări și dotări magazine tip supermarket sau hypermarket

De ani de zile sunt căutate cele mai bune echipamente pentru a eficientiza serviciul în magazine și a îmbunătăți experiența clienților. În prezent, magazinele și lanțurile specializate, tip supermarket sau hypermarket, urmăresc cele mai bune prețuri la noile ehipamente pentru amenajarea spațiului. 

Lanțurile de supermarketuri vor să reducă costurile, să minimizeze eficient pierderile de stoc, daunele ce ar putea fi aduse proprietății și în general să funcționeze fără riscuri și probleme. Ele doresc să-și echipeze spațiul fizic al magazinului cu echipamente speciale, vitrine frigorifice, rafturi corespunzătoare și cărucioare transport marfă, de înaltă calitate. 

Magazinele urmăresc să aibă un sistem organizațional cât mai bun, respectiv să facă schimbări rapide dacă sistemul actual este ineficient. Ele vor să-și diminueze costurile și să își îmbunătățească nivelul de funcționare. Pentru asta, acestea iau în considerare și automatizarea serviciilor pentru întreținere și reparații, folosirea de programe de management al riscului în vigoare, prevenirea situațiilor periculoase, pentru a continua funcționarea într-un mediu mai sănătos pentru angajați și clienți. 

Echipamentele comerciale sunt foarte importante pentru comerțul de succes al oricărui magazin

Astfel de echipamente servesc la organizarea fiecărei zone de cumpărături. Numărul de vânzări depinde de mediul respectiv, de cât de atractiv și accesibil este prezentat fiecare produs. Prin urmare, echipamentele de tranzacționare și de depozitare sunt esențiale, ele trebuie să fie adecvate tipului de magazin. De exemplu, sunt necesare echipamente frigorifice, pentru păstrarea prospețimii produselor alimentare, precum: 

  • Rafturi frigorifice pentru supermarketuri și magazine cu autoservire
  • Structuri verticale cu rafturi pentru mărfuri, de tip dulapuri frigorifice
  • Cutii congelatoare pentru așezarea produselor precongelate, cum sunt acelea pentru vânzarea de înghețată
  • Vitrine frigorifice care sunt potrivite pentru magazine mici și mari. 

Merită să se acorde o atenție deosebită și achiziționării de cărucioare și coșuri de cumpărături, pe care le vor folosi clienții. Se spune că: 

  • Cele mai ușoare sunt coșurile de cumpărături care se folosesc pe culoarele magazinului, chiar și pe acelea mai înguste unde nu încape un cărucior cu roți; acestea sunt din plastic rezistent, au mânere, sau pot fi coșuri cu rotile de volum puțin mai mare, ce pot fi transportate sau rulate
  • Cărucioarele cu platformă sunt folosite în magazinele cu produse grele (de tip Selgros sau Metro) pentru a tansporta mărfurile voluminoase, ce nu vor putea încăpea într-un cărucior obișnuit de cumpărături; acestea sunt foarte utile și practic de neînlocuit, ele se folosesc și pentru a transporta un stoc de produse, pentru a umple rafturile
  • Cărucioarele de cumpărături sunt proiectate pentru o experiență confortabilă a clienților în supermarket, pentru a genera mai multe venituri (căruciorul fiind destul de încăpător, tendința clientului fiind de a-l umple cu bunuri).
  • Unele cărucioare de supermarket au scaune pentru copii, sau chiar sunt realizate într-un mod atractiv, în culori luminoase ce atrag atenția celor mici și astfel, ele permit părinților să se concentreze mai bine pe cumpărături.

Alegerea unui coș sau cărucior de cumpărături se face în funcție de dimensiuni, de tipul de produse, ori mărfuri care trebuie transportate. Recomandat este ca greutatea încărcăturii transportate să nu depășească parametrii tehnici ai capacității căruciorului respectiv. Prin urmare, nu este indicată supraîncărcarea cărucioarelor de la magazine. 

În prezent, cele mai bune prețuri la echipamente pentru amenajări și dotări magazine tip supermarket sau hypermarket le puteți găsi în magazinele online, care au produse de tip: rafturi de depozitare, rafturi metalice, vitrine frigorifice, coșuri cumpărături, cărucioare transport marfă, coș gunoi plastic, coș de cumpărături cu roți și alte elemente necesare în magazine.  

Magazinele pot fi dotate și cu echipamente speciale, cum sunt de pildă acelea de panificație de înaltă calitate, ce sunt realizate conform standardelor de calitate UE. De exemplu, sunt căutate acele echipamente care au corpul din oțel inoxidabil, fereastră de observare din sticlă și care asigură o temperatură uniformă. Acestea sunt folosite în panificație, sunt de tip cuptoare electrice (pentru produse de tip covrigi, plăcinte, baghete, diferite tipuri de pâine, chifle), au efect excelent de conservare a căldurii și economisire de energie. 

În general echipamentele pentru magazine sunt personalizate în funcție de cerințele clienților.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top