Știri

Celebrul medic Gheorghe Burnei este audiat pentru experimente neautorizate pe copii

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei este audiat, la această oră, de poliţiştii bucureşteni, la Spitalul Marie Curie, fiind suspectat că a făcut experimente neautorizate pe copii şi că a luat mită, potrivit unor surse din Poliţie.

În acest caz se desfăşoară cinci percheziţii, care vizează domiciliul medicului şi Spitalul Marie Curie.

Investigația făcută de ziarista Luiza Vasiliu, de la Casa Jurnalistului, a scos la lumină povestea unei fete care, după mai multe operații făcute de doctorul de la Marie Curie, abia se mai poate ridica din pat.

Totul a început în urmă cu 18 ani, când Emilia Iliescu a aflat că fetița ei, Amira, atunci în vârstă de un an, nu are osul piciorului bine fixat în șold, adică are luxație congenitală.

Mama Amirei a devăluit că i-a dat mită medicului Gheorghe Burnei

După 17 ani, părinții Amirei au descoperit că fata lor nu avusese displazie. După a treia operație, Amira nu mai putea să meargă deloc.

Mama pacientei a dezvăluit pentru Antena 3 chinurile prin care a trecut fiica sa.

„Nu se poate așa ceva. Trebuie să vedeți în ce suferință se află copiii. Mi-a spus că se face copilul bine. Banii a luat și de la mine. La a treia operație mi-a schingiut copilul. I-a scos uterul copilului meu, desi copilul meu nu avea nicio problema. Copilul meu este distrus în totalitate.

Citește și: Update: Florin Secureanu, managerul demis de la Malaxa, a fost reținut
Eu am văzut cu ochii mei cazurile. Împreună cu prietena mea am salvat copiii. Dosarul meu este gata. Am făcut plângeri penale. Am murit de foame cu copilul în casă. Omul ăsta mi-a spus că, așa cum este fața de curată, așa trebuie să fie și locul operat. La primele trei operații l-a plătit tatăl fetiței. Vorbim de șpagă. Sunt părinți care au plătit mii de euro pe plăcuțe”, a dezvăluit Emiliana Iliescu.

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More