Connect with us

Știri

Celine Dion traieste o adevarata drama

Celebra cantareata a povestit intr-un interviu despre viata din spatele scenei si a facut niste marturii socante.

Celine Dion anunta in august 2014 ca isi suspenda toate activitatile pentru a se dedica unor probleme de familie. Nimeni nu stia la vremea aceea ca sotul ei, Rene Angelil,  fusese diagnosticat cu o tumora canceroasa in zona gatului.

Cantareata canadiana nu a dat atunci prea multe informatii si  a preferat sa ramana intr-un con de umbra, pentru a avea grija de sotul ei si de copiii lor. Acum, aceasta a facut o marturie soc, la care nimeni nu se astepta. Celine Dion a povestit in cadrul unui interviu tv ca Rene nu se poate ingriji singur, ba, mai mult, ea este cea care trebuie sa-l hraneasca, prin intermediul unui tub.

„Nu poate sa isi mai foloseasca gura. Nu poate sa manance, asa ca eu il hranesc, cu ajutorul unui tub. Trebuie sa il hranesc de doua-trei ori pe zi. Eu fac asta. Intai il hranesc pe sotul meu, apoi pe copii”, a marturisit cu lacrimi in ochi interpreta hitului „My heart will go on”.

Cu toate ca avea o serie de concerte la vestitul Caesars Palace Hotel and Casino din Las Vegas, Celine Dion a pus pauza carierei muzicale si a aratat tuturor ca dragostea fata de familie este mult mai importanta decat scena care a consacrat-o.

Celine Dion, 46 de ani si sotul ei Rene Angelil, in varsta de 73 de ani, si-au unit destinele in 2004 si, dupa cum se poate vedea, iubirea lor este mai mare ca niciodata.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top