Știri

Centrul Infotrafic anunță restricții de circulație pe Autostrada A1 Sibiu – Deva

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă de pe autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 285+720 metri, va fi restricţionată timp de două zile.

Potrivit sursei citate, restricţiile vor fi impuse luni şi marţi din cauza lucrărilor de frezare şi asfaltare a părţii carosabile. Reparaţiile se vor efectua inclusiv pe timpul nopţii.

Luni, până la orele 19,00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva către Sibiu, se execută lucrări de reparaţii a fisurilor din asfalt, fapt ce determină restricţionarea traficului pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 281 şi pe tronsonul 312 – 306.

Totodată, pe autostrada A1 Deva – Nădlac, din cauza lucrărilor de reparaţii efectuate la partea carosabilă, luni, până la orele 20,00, circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă la kilometrul 475 şi pe tronsonul 489 – 479.

Citește și: EXCLUSIV! Accident pe Autostrada A2, kilometrul 180

În acelaşi timp, la kilometrul 471+300 de metri, pe sensul de mers către Nădlac, va fi restricţionat traficul pe banda a doua pentru a permite efectuarea lucrărilor de înlocuire a parapetului median.

Infotrafic recomandă şoferilor să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere temporare montate în zonă, să semnalizeze din timp orice schimbare a direcţiei de mers şi să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc.

Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda, deschise în luna mai

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a anunțat pe 14 martie la Alba Iulia că deschiderea circulaţiei pe loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Sebeş-Turda ar putea avea loc în luna mai.

„Eu mi-am fixat, aşa ca obiectiv, ca în cursul lunii mai aceste două segmente (loturile 3 şi 4 – n.r.) să fie date (circulaţiei – n.r.). Facem eforturi şi cu constructorii. Avem discuţii săptămânal. Unele dintre aspectele semnalate ca neconformităţi din partea experţilor de la Compania de Drumuri au fost asumate şi intervin asupra lor”, a spus atunci ministrul.

Citește și: Doi oameni au ars de vii într-un accident grav pe DN10! Drumul este blocat pe ambele sensuri

Autostrada Sebeş – Turda ar fi trebuit să fie finalizată în 2016, potrivit planurilor iniţiale. Proiectul „Construcţia autostrăzii Sebeş-Turda” presupune execuţia a 70 de kilometri de autostradă, asigurând o legătură directă şi rapidă între Autostrada A1, Sibiu – Sebeş – Orăştie – Deva – Timişoara – Arad – Nădlac.

Parte din Coridorul IV Pan-European, şi Autostrada A3, Braşov – Făgăraş – Târgu Mureş – Turda – Cluj Napoca – Oradea – Borş, numită şi Autostrada Transilvania. Citește continuarea AICI.

Foto: Facebook Rusu Lucian.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-05-07T13:37:48+03:00 13:37

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More