Connect with us
CFR introduce trenuri din București spre Istanbul, Salonic și Sofia!

Știri

CFR introduce trenuri din București spre Istanbul, Salonic și Sofia!

Pasionații de călătorie cu trenul pot merge în vacanță direct până în Solonic, Sofia sau Istanbul. CFR a introdus trenuri directe cu plecare din București. S-a deschis sezonul călătoriilor spre Grecia, Turcia și Bulgaria

Rezervați-vă din timp bilete la trenurile către Halkali/Istanbul, Salonic și Sofia!

În perioada 2 iunie – 2 octombrie a.c., CFR Călători introduce legături directe de la București către Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia și retur la care își pot rezeva deja bilete.

Trenul către Turcia va circula zilnic și va avea în compunere un vagon cușetă și un vagon de dormit.

Și în acest an, cei care doresc să ajungă cu trenul în Grecia, vor putea călători între București Nord – Salonic și retur, o dată pe săptămână, cu plecare vinerea din Bucureşti și întoarcere din Salonic duminica.

Detalii pe https://www.cfrcalatori.ro/911

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top