Connect with us
Cine este Adela Lăpădat, polițista care și-a ucis copilul și mama, și ce pățise înainte de crimă

Știri

Cine este Adela Lăpădat, polițista care și-a ucis copilul și mama, și ce pățise înainte de crimă

Cazul polițistei din Gorj care și-a ucis bebelușul și mama a șocat întreaga Românie. Adela Lăpădat și-a pus capăt zilelor cu aceeași armă cu care își ucisese mai întâi familia.

Duminică după ora 18,00, IPJ Gorj a fost alertat pe numărul de urgență că în satul Ceauru, comuna Bălești, județul Gorj a avut loc o triplă nenorocire.

Agentul de poliție Constantin Lăpădat a sunat la 112 pentru a anunța că ți-a găsit soacra moartă într-o baltă de sânge, copilașul de numai șase luni abia mai respira fiind împușcat de două ori în zona capului, iar soția sa, Adela Lăpădat, polițist la Transporturi Feroviare, zăcea moartă la intrarea în casă, cu pistolul lângă ea.

Se pare că Adela a folosit arma soțului pentru a-și pune capăt zilelor și a-și ucide familia.

Potrivit unor surse, două gloanțe au fost trase în copil, unul în burta bunicii acestuia și unul în capul polițistei.

Prietenii familiei Lăpădat spun că Adela și soțul ei își doriseră foarte mult un copil, dar că tânăra intrase în depresie după naștere. O prietenă a Adelei a mărturisit că, aflată în maternitate, ar fi intrat în depresie post natală.

„Își făcea mereu griji pentru copil, nu lăsa oamenii să se apropie de teamă să nu se îmbolnăvească micuțul, să nu ia microbi. Cred că era într-o depresie. Acum îmi dau seama că avea nevoie de ajutor”, a spus o prietenă, conform click.ro.

Reprezentanții IPJ Gorj au transmis că tânăra fusese testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal.

Polițistul Constantin Lăpădat deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an.

Comunicatul IPJ Gorj în cazul polițistei Adela Lăpădat

„Astăzi, în jurul orei 19.00, un polițist, din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari, a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Tg.-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.

Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului. Polițista a fost găsită cazută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui eveniment”.

Citește și: Crimă în Dolj: O femeie și-a ucis fiul după ce a crezut că este Diavolul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top