Connect with us
Cine este bărbatul care s-a sinucis la Hotel Intercontinental și de ce a făcut asta

Știri

Cine este bărbatul care s-a sinucis la Hotel Intercontinental și de ce a făcut asta

Un bărbat s-a sinucis marți seara la Hotelul Intercontinental din București, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 15 al clădirii.

Primele informaţii indică faptul că a bărbatul (32 de ani) a luat decizia de a-şi pune capăt zilelor după o ceartă cu prietena sa, la telefon.

Tânărul, de profesie IT-ist, se cazase la Hotelul Intercontinental cu puţin timp înainte de incident. Personalul hotelului a fost alarmat chiar de tatăl acestuia, care era în Alba Iulia şi care a primit un telefon de la fiul său.

Acesta i-a spus că se va sinucide, după o ceartă cu prietena, tot la telefon.

Ulterior, tatăl tânărului l-a sunat din nou, dar telefonul era închis, relatează Adevărul.

Alertați telefonic de tatăl tânărului, angajații hotelului au mers la camera în care tânărul era cazat și au găsit-o cu fereastra larg deschisă. Corpul bărbatului era pe terasa de la etajul 3 al hotelului. Medicii veniți la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Tânărul avea 32 de ani, îl chema Nicolae A., nu era căsătorit şi era angajat la o societatea cu obiect de activitate în domeniul IT, din Alba Iulia.

”Poliţia Capitalei a fost sesizată că un bărbat s-a precipitat de la mare înălţime, la o unitate hotelieră situată pe raza sectorului 1. Cazul a fost preluat de Compartimentul Morţi Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor care au condus la decesul acestuia.

Cadavrul urmează a fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliţia Capitalei.

Citetșe și: Șocant: Un pacient a murit după ce ar fi fost scăpat de pe targă

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top