Connect with us
Cine este Clopo și de ce a devenit viral în ultimele zile

Știri

Cine este Clopo și de ce a devenit viral în ultimele zile

Cine este Clopo? Ai auzit și tu despre Clopo? Dacă nu, probabil că vei auzi în foarte scurt timp. Clopo sau Clopoțel a devenit viral în ultima perioadă pe Facebook. Îți prezentăm în continuare cum a apărut acest fenomen.

Pagina de Facebook numită „Clopo” a apărut la începutul anului, iar până acum a adunat peste 40.000 de urmăritori. Postările amuzante postate pe această pagină atrage sute de LIKE-uri și reacții, dar și comentarii. Cei care apreciază umorul Clopo distribuie postările, pentru amuzamentul prietenilor.

Cine este Clopo, de fapt?

Clopo este un personaj aparent fictiv, în ciuda faptului că cel care a făcut pagina postează și fotografii cu el. Nu este o pagină personală, el ne dezvăluie foarte puțin despre cine este el în viața de zi cu zi. Clopo ne arată chipul, dar nu ne spune nimic despre el. În schimb, ne amuză, cu bancul zilei și cu anumite conversații pline de umor.

Gluma zilei

 

 

Astăzi, o glumă legată de începutul școlii:

Fotografia a strâns o mulțime de aprecieri pe pagina de Facebook.

Destul de rar, personajul Clopo postează și poze cu el. Evident, și acestea au o doză bună de umor în ele.

Într-una dintre postările lui Clopo, o menționează și pe soția sa, de unde putem concluziona că cel care dă viață personajului umoristic este căsătorit. Iată postarea:

Eu si sotia mea ne-am propus ca de fiecare dată când o sa vizitam cate un oraș nou sa ne luăm ca suvenir cate o brățară pe care sa o purtam până ajungem într-un alt oraș. Până acum 2 ani purtam o brățară cu IAȘI și chiar ma bucur ca in cele din urmă am reusit să vizităm un nou oraș si să ne schimbăm bratarile. Noi am vrut să mergem la Chișinău dar nu ne-a permis bugetul si până la urmă am vizitat un oraș nou, nu am găsit brățară cu numele orașului dar ne-am luat câte una pe care scrie PARIS pentru ca:
Pana
Atunci
Rămânem
In
Suceava.

Cele mai bune glume ale lui Clopo

Conținutul de pe pagina sa de Facebook este divers: bancuri, poze amuzante și glume. Însă, cele mai apreciate postări sunt cele tip conversație pe Messenger. Iată care sunt conversațiile care au primit cele mai multe LIKE-uri:

Toată lumea se regăsește în poanta cu masca!

Cine este Clopo

Amfostcolegideșcoală

Cine este Clopo

Așadar, acesta este Clopo, o nouă senzație de pe Facebook. Data viitoare când mai vezi unde dintre aceste imagini devenită virală, vei ști și tu cine este personajul din toate poantele care circulă în mediul online!

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

1 Comment

1 Comment

  1. Anca iordache

    2022-01-04T20:09:54+02:00 at 20:09

    Ce tare! Tin sa menționez ca sunt soția acestui fenomen… Aveți idee cum il potolesc???😂😂😂😂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top