Connect with us

Știri

Cine este elevul care a îngenuncheat în fața catafalcului Regelui Mihai

Unul dintre cele mai emoționante momente de la înmormântarea Majestății Sale Defuncte, Regele Mihai, a fost acela al elevului care, deși era în timpul orelor de curs, a mers la Palatul de pe Calea Victoriei pentru a-i aduce un ultim omagiu regelui.

Elevul a împresionat o țară întreagă în momentul în care a îngenuncheat în fața catafalcului Regelui Mihai și a stat câteva minute cu capul aplecat.

Tânărul a mărturisit apoi că decesul Regelui Mihai l-a făcut să-și dorească să știe mai multe despre istoria țării lui și despre trecut, a cerut chiar și cărți profesorilor săi.

Declarația emoționantă a tânărului

„Am făcut ce am simţit. Mi s-a părut un gest normal. În faţa unor oameni merită să îngenunchezi! Regele fără îndoială a fost unul dintre ei”, a declarat elevul potrivit antena3.ro.

Elevul a mai precizat că a fost foarte impresionat când a citit despre perioada grea prin care a trecut Regele Mihai când încerca să revină în țară.

„Atunci când a stat cele trei zile, mi s-a părut atât de impresionant pentru că şi-a păstrat promisiunea, chiar atunci când un milion de oameni i-au cerut să nu o facă, pentru că ştia că pe termen lung repercusiunile vor fi negative”, a mai spus elevul.

Citește și Răsturnare de situație în cazul CRIMEI de la stația de metrou Dristor 1

Răsturnare de situație, în cazul crimei oribile de la metrou. Magdalena Șerban, femeia care a comis oribila crimă de la metrou împingând o tânără pe șinele metroului, ar putea scăpa de toate acuzațiile.

Avocații acesteia au depus la Parchet mai multe documente din perioada în care femeia locuit în Spania, documente prin care se arată că aceasta are mari problemele psihice.

Din documente se arată că tatăl și fratele femeii erau tutorii legali ai acesteia, însă aceștia au scăpat-o de sub supraveghere.

Deocamdată, în acest caz s-a dispus o expertiză psihiatrică

În cazul în care medicii constată că femeia nu a avut discernământ, atunci ea va fi exonerată de orice acuzație și internată într-un spital de boli psihice.

Specialiștii consideră că este destul de greu de dovedit faptul că ea nu a avut discenământ, cu atât mai mult cu cât se vede pe imagini că și-a pregătit totul în cele mai mici detalii. Totuși, nu este exclus ca expertiza să arate că femeia are grave probleme psihice și să fie exonerată.

Citește și Maria Ghiorghiu, mărturie cutremurătoare despre Elodia. Unde se află trupul avocatei

Maria Ghiorghiu, mărturie cutremurătoare despre Elodia! Maria Ghiorghiu susţine că trupul neînsufleţit al Elodiei Ghinescu, femeia dispărută în urmă cu 10 ani, ar fi zidit într-un perete al unei case vechi.

Clarvăzătoarea susţine că un bărbat ar fi făcut acest gest necugetat

Cazul Elodiei Ghinescu a zguduit România, după ce soţul ei, Cristian Cioacă, a ucis-o cu sânge rece pe Elodia Ghinescu, în urmă cu 10 ani, punând-o în cadă şi secţionându-i fiecare parte a corpului pentru a nu lăsa „urme”.

Maria Ghiorghiu a relatat că trupul neînsufleţit al Elodiei Ghinescu s-ar afla zidit într-un perete de către un bărbat.

Clarvăzătoarea a susţinut că s-a „întâlnit” cu Elodia, întinzându-i mâna spre peretele în care aceasta s-ar afla. Din informaţiile acesteia, corpul secţionat al Elodiei s-ar afla într-o parte în care s-ar forma litera „L” la perete, cel mai probabil afându-se într-un colţ. Zidul ar fi fost dublat, pentru ca probele să fie ascunse.

Totodată, Maria Ghiorgghiu susţine că ar fi văzut-o râzând şi bucuroasă, în pivniţa acelei case bătrâneşti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top