Connect with us
Cine este Gina Felea și actrița care o interpretează, a fost la Chefi la Cuțite

Știri

Cine este Gina Felea și Anca Dinicu actrița care o interpretează la Chefi la Cuțite

Gina Felea a devenit virală în România după ce a postat pe Youtube un material despre faptul că este patroană de cluburi în Torino și a fost remarcată pentru expresia „Vă spun că toată sinceritatea, nu sunt vreo falsă”. Realizatorii serialului „Băieți de oraș”, au găsit imediat potențial în viralizarea personajului și atunci a intrat pe fir actrița Anca Dinicu, care o interpretează.

Anca Dinicu este actrița care o interpretează pe Gina Felea

Anca Dinicu a fost aleasă de producătorii serialului „Băieți de oraș” pentru a o interpreta pe celebra Gina Felea, devenită virală după ce a postat pe Youtube un clip, în care învita româncele să i se alăture afaceri sale din Torino, unde spune ea în realitate că deține câteva cluburi. Iată de unde a pornit totul.

Gina Felea le ruga atunci pe românce să îndrăznească ca fetele din România să își schimbe viața, promitându-le condiții mai bune de trai și tot suportul. Imediat dupa ce au văzut videoclipul care a devenit viral în mediul online, producătorii de la Antena 1 au creat și personajul care o interpretează pe Felea și toate video-urile din Băieți de oraș au devenit virale la rândul lor.

Gina Felea a fost la Chefi la Cuțite

Producătorii show-ului „Chefi la cuțite” au venit cu ideea de a aduce personajul Gina Felea, interpretat de Anca Dinicu, unde actrița s-a transformat în rolul care a făcut-o celebră în România și le-a gătit chef-ilor hamsii prăjite și mămăligă cu colorant roșu.

Momentul i-a amuzat teribil pe cei 3 jurați care „oficial” nu bănuiau nimic, dar când au văzut farfuriile s-au prins că este o glumă la mijloc.

Anca Dinicu spune că nu s-a așteptat ca rolul propus de parodie de Mihai Bendea, producătorul show-ului „Băieți de oraș”, va ajunge atât de departe.

Gina nu s-a lăsat nici în bucătăria Chefi la Cuțite și i-a perturbat pe concurenți, dar mai ales pe jurați. Anca Dinicu, în rolul Ginei spune că a gătit polenta cu hamsii.

Felea Gina: Polenta cu hamsii prajite cu colorant rosu

Felea Gina: Polenta cu hamsii prajite cu colorant rosu

„L-aș invita și pe Bontea la mine în club, dar mai ales pe Scărlătescu pentru că este singur”. Momentul a fost savurat de milioane de de români care au plaat Chefi la Cuțite pe primul loc în audiețe pe momentul difuzării materialului.

Anca Dinicu a primit un rol important într-o producție Netflix

Anca Dinicu a primit un rol important la Netflix

Anca Dinicu a primit un rol important la Netflix

Anca Dinicu a povestit că recent a primit un rol foarte important într-o producție Netflix, în primul sezon al serialului apare doar în ultimul episod, dar în sezonul doi produs de gigantul american va apărea mereu.

Dinicu se declară că adoră să joace comedie și mai toate rolurile sale sunt în producții acest gen.

De menționat că Dinicu nu a avut niciun scenariu scris la Chefi la cuțite și a mers stric pe improvizație.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top