Connect with us

Știri

Cine este Lorelai Moșneguțu – Al treilea Golden Buzz de la Românii au talent 2017

Lorelai Moșneguțu a obținut cel de-al treilea golden buzz al sezonului 7 din Românii au talent. Ea a uimit pe toată lumea cu o interpretare remarcabilă și cu faptul că a reușit să cânte la pian deși nu are mâini. Vezi interpretarea ei la finalul articolului!

Cel de-al treilea golden buzz al sezonului a fost apăsat în ediția cu numărul patru din sezonul 7 pentru cel mai emoționant moment prezentat vreodată în competiție. Un număr care i-a făcut pe toți să lăcrimeze: jurați, prezentatori și public. De data această, Mihaela Rădulescu a fost cea care a schimbat soarta unui concurent în concurs. you

Cine este Lorelai Moșneguțu – concurenta fără mâini de la Românii au talent

Lorelai Moșneguțu este o tânără talentată, cu o poveste de viață impresionantă și cu un optimism ieșit din comun. Fetiță a fost abandonată de către părinți și adoptată la vârstă de numai două luni de o femeie cu suflet mare care a dorit să îi ofere familia și iubirea de care are nevoie orice ființă pe lumea această.

Pentru preselecții „Românii au talent”, Lorelai a ales să interpreteze piesă „A million stars” a Luminiței Anghel. Pasiunea pentru muzică, dăruirea cu care interpretează la pian cu picioarele pentru că nu are mâini, dar și vocea incredibilă au fost numai câteva dintre elementele care au cucerit publicului din primele clipe. Lorelai a fost aplaudată și încurajată de la început până la final.

Membrii juriului Românii au talent au fost pur și simplu fermecați de modul în care Lorelai reușește să interpreteze și au mărturisit că pentru ei a fost mult mai mult decât atât, a fost o lecție de viață incredibilă pe care nu o pot uită prea curând.

Emoția transmisă de Lorelai s-a simțit chiar și în culise, acolo unde Smiley și Pavel Bartos l-au ascultat fascinați.

Mihaela Rădulescu: „Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge și nu avea cum să își șteargă lacrimile.”
„Nouă ne-ai dat o lecție. Priviți ce om fericit este”, a mărturisit Pavel Bartos.

Andi Moisescu: „Eu nu contenesc să mai primesc lecții de viață în emisiunea asta.”

Mihaela Rădulescu a aplaudat-o în picioare, iar Lorelai Moșneguțu merge direct în semifinală sezonului 7 Românii au talent!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top