Știri

Ciocolata de la Penny Market, retrasa! Ce au descoperit inspectorii ANSVSA

Un sortiment de ciocolata de la Penny Market a fost retras de pe piata dupa ce inspectorii ANSVSA au descoperit materiale plastice in compozitia acesteia.

Autoritatile din Bucuresti au descoperit plastic intr-o ciocolata consumata de multi romani, ” Crazy Collection „, care se gaseste pe rafturile supermarket-ului Penny. Conform comunicatului de presa transmis de cei de la Protectia Consumatorului, ciocolata produsa in Polonia avea corpuri straine in compozitie, mai exact bucati de plastic.

CIOCOLATA de la Penny Market RETRASA DE PE PIATA. Produsul a fost rechemat pentru cercetare in laboratoare: „Va rugam sa returnati produsul in oricare dintre magazinele Penny Market sau XXL Mega Discount, urmand sa vi se returneze contravaloarea acestuia”, suna comunicatul de presa transmis catre toti clientii care au cumparat ciocolata cu lapte si biscuiti.

CIOCOLATA de la Penny Market RETRASA DE PE PIATA. Alerta a fost emisa pentru mai multe magazine Penny din tara, nu doar pentru cel din Buftea, unde s-a gasit ciocolata cu pricina. Sunt vizate mai multe magazine Penny din tara precum cele din Tulcea, Ramnicu Sarat, Buzau, Medgidia, Calarasi, Campulung, Baicoi, Piatra Neamt, Galati, Constanta, Craiova sau Ploiesti, transmite ANSVSA (Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor).

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More