Connect with us
Cipru VS Israel - Câștigătorul Eurovision 2018 - LIVE. Start vot

Știri

Cipru VS Israel – Câștigătorul Eurovision 2018 – LIVE. Start vot

Câștigătorul Eurovision 2018 a fost ales în această noapte după o transmisiune maraton de 4 ore. Israel a fost multe săptămâni marea favorită la trofeul Eurovision 2018, însă Cipru se pare că va câștiga trofeul Eurovision 2018.

Câștigătorul Eurovision se află la ora 1:50

La ora 01:50 se va afla câștigătorul Eurovision 2018

VIDEO – Cipru marea câștigătoare de anul acesta?

UPDATE – Cipru a urcat pe scena Eurovision. Eleni este o artistă foarte cunoscută din Cipru care cu greu a fost convinsă să participe la Eurovision 2018 și iată care anul acesta are cele mai mari șanse să câștige trofeul Eurovision!


VIDEO – Israel se luptă pentru trofeu

De ce nu s-a calificat România în finala Eurovision 2018 – Ipoteza delegaţiei române

Într-un comunicat de presă remis agenţiei Agerpres, echipa Eurovision România dă vina pe problemele cu sistemele de telefonie din ţările cu mulţi români, pentru necalificarea trupei The Humans în finala Eurovision 2018.

Pe parcursul celor 15 minute alocate sesiunii de vot, numeroşi români din străinătate au reclamat defecţiuni tehnice la sistemul telefonic.

Mesajele, viralizate prin reţelele de socializare, veneau din ţări cu importante comunităţi de români, precum Germania sau Italia, unde problemele operatorilor de telefonie au grevat posibilitatea de a vota reprezentanţii noştri în concurs.

Astfel, în Italia, trei dintre reţelele naţionale nu au funcţionat în acea seară, iar în Germania, abonaţii unuia dintre marii operatori de telefonie nu au putut trimite voturile.

România, unul dintre concurenţii care a avut, de-a lungul timpului, rezultate pozitive la Eurovision, părăseşte concursul prematur, alături de alte ţări cu participări consistente în istoria competiţiei – Rusia, Grecia sau Polonia.

„Am crezut în şansa noastră până la final şi am dat totul pentru România în această seară. Din păcate, rezultatul a fost altul decât cel la care ne aşteptam, dar rămânem cu bucuria că ne-am reprezentat ţara pe scena Eurovision”, au declarat artiştii noştri la aflarea rezultatului.

„Joi seara, nu am fost singuri pe scena concursului. I-am simţit alături de noi pe românii de acasă şi de pretutindeni, cărora le mulţumim pentru că ne-au susţinut şi au votat, oriunde unde a fost posibil, pentru calificarea noastră„, au mai declarat membrii trupei The Humans la finalul spectacolului.

Eurovision 2018, o competiţie cu tradiţie

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa.

Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 63 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.

Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top