Connect with us
DN12A

Știri

Circulaţia maşinilor cu masa totală maxim admisă mai mare de 3,5 tone, restricţionată pe DN12A

Circulaţia maşinilor cu masa totală maxim admisă mai mare de 3,5 tone va fi restricţionată, duminică, pe DN12A, între localitățile Comănești – Miercurea Ciuc, cu ocazia Rusaliilor.

Compania Națională de Administrarea Infrastructurii Rutiere SA a informat, vineri, că duminică, între orele 6.00-22.00, pe DN12A, între localitățile Comănești – Miercurea Ciuc, traficul de mărfuri cu masa totală maxim admisă mai mare de 3,5 tone este restricționat.

Traficul pe DN12A va fi aglomerat şi timpii de aşteptare vor fi mari, arată CNAIR.

Măsurile au fost luate cu ocazia manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor catolice în localitatea Ghimeş- Făget, judeţul Bacău.

Mii de pelerini participă anual la manifestările de Rusalii în localitatea Ghimeş-Făget, judeţul Bacău, unde a fost graniţa Imperiului Austro-Ungar.

În anii trecuţi, multe persoane care au dorit să participe la manifestările ocazionate de sărbătorirea Rusaliilor catolice în Ghimeş-Făget nu au mai ajuns, în condiţiile în care DN12A, între localităţile Lunca de Mijloc din judeţul Harghita şi Ghimeş-Făget din judeţul Bacău, traficul era blocat de sute de autoturisme care staţionau în coloană.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top