Connect with us
Circulație redeschisă pe A2 și A4. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Știri

Circulație redeschisă pe A2 și A4

Circulație redeschisă pe A2 și A4. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Circulație redeschisă pe A2 și A4 – traficul decurge în condiții bune

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) confirmă faptul că efortul drumarilor a avut așteptările scontate. Totuși, deși suprafața carosabilă este curată, vântul rece poate poate duce la formarea cristalelor de gheață la nivelul șoselei. De aceea, este recomandat ca viteza să fie diminuată în limitele siguranței.

„ Tronsoanele DN 22C, Cernavodă – Basarabi, km 0+000 – km42+400 și DN 3, Basarabi – Constanța, km 244+000 – km261+200 sunt eliberate. De asemenea, începând cu ora 11:00, pe DN 3, între localitățile Ostrov și Basarabi, km 128+800 – km242+800, este permisă circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.”, se precizează în același comunicat CNAIR.

Citește și: Drumuri închise pe 9 ianuarie. Cum se circulă în țară

„Pe aceste drumuri, operațiunile de deszăpezire au fost finalizate, iar tratamentele cu materiale antiderapante la partea carosabilă au fost administrate. Pe aceste drumuri, traficul se desfășoară controlat, în coloană, sub supravegherea Poliției Rutiere.”, menționează reprezentantul Ministerului Transporturilor.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top