Connect with us

Știri

Citeşte experienţele unor oameni readuşi la viaţă

Prima categorie de oameni readuşi la viaţă susţine a putut să vadă ceea ce se întâmplă cu corpul, dar nu a putut decât să privească pasiv, din afară. A doua categorie, își amintește de o ”lumină puternică”  și chiar de interacțiuni cu alte persoane. Iar ultima categorie, nu a simțit absolut nimic sau nu își aminteşte experiența ”aproape de moarte”.

Iată câteva experienţe ale persoanelor care s-au întors din moartea clinică:

”Nu am avut puls timp de aproximativ 5 minute, mi-au spus medicii, dar primele amintiri sunt despre evenimente petrecute cu o oră înainte de incident. Mai bine îmi amintesc cele petrecute în urmă cu o zi”, spune Greg Danton, Marea Britanie.

Mergeam pe lângă un zid imens de lumină, întins până la orizont. Următoarea amintire a fost când m-am trezit pe patul de spital, am revenit la viață ”, a declarat Clarie Katingon.

”Am avut o senzație de plutire și am zărit lucruri pe care nu aveam cum să le văd din  poziția în care căzusem. Nu am văzut lumina  de care se vorbește, ci lucruri din cameră. Am strigat sau cel puțin așa am crezut și m-am supărat că nu-mi răspunde nimeni.  Mama mi-a spus, apoi, că nu am strigat nimic. Pur și simplu inima se oprise și am fost, până la resuscitare, mort”, povesteşte Eva Wallbek.

”Eram înconjurat de ceață, începe altă relatare a experienței de aproape de moarte. Mi-am văzut cel mai bun prieten din copilărie ieșind din acel perete de ceață. Mi-a spus să mă întorc, să nu renunț. M-am simțit tras înapoi în propriul trup şi am revenit la viaţă”, relatează Dereck Lanski.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top