Connect with us
accident italia

Știri

Tragedie în Italia. O familie de români, implicată într-un grav accident. Cine sunt victimele

O adevărată tragedie s-a petrecut duminică în Italia, pe autostrada Brescia – Piacenza, A21, la Ponzano di Leno. O mașină în care se afla o familie de români a ieșit de pe șosea și s-a înfipt  sub un camion care staționa într-o zonă de serviciu.

În urma impactului, fetița a murit pe loc. Familia de români era rezidentă la Imperia, în regiunea italiană Liguria. Cei doi români, pe nume Mihail și Mihaela Vlădăianu, sunt originari din Târgu Jiu și petrecuseră câteva zile în România, după care se întorseseră în Italia.

Potrivit gorj-domino.ro, tatăl Mihail Vlădăianu a fost sunetist al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, iar mama Mihaela, a fost cabinieră a teatrului.

Actorii Teatrului „Elvira Godeanu” sunt șocați de cele întâmplate mai ales că vineri 29 septembrie, familia Vlădăianu a fost prezentă la spectacolul „Actrițele” jucat pe scena teatrului din Târgu Jiu.

„Nu e de acceptat așa ceva!!! De ce? Dumnezeuleee! Maya, o minune de copil! De-acolo de sus, cu aripile tale de îngeraș să îi ocrotești pe părinții tai rămași, care, acum au mare nevoie de asta…! Multă, multă, multă putere sufletelor voastre! Suntem cu inima alături de voi toți”, a scris pe contul personal de socializare actrița Teatrului Elvira Godeanu din Târgu Jiu Rodica Gugu Negrescu.

Citește și: Accident grav! Șapte persoane au fost rănite

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top