Connect with us
Clienții LIDL trebuie să se întoarcă cu produsele în magazin. Autoritățile au emis alertă

Știri

Clienții LIDL trebuie să se întoarcă cu produsele în magazin. Autoritățile au emis alertă

Lidl a făcut un anunț privind retragerea unor produse din vânzare. Este vorba despre două tipuri de sandwich pregătite sub marca Chef Select: sortările „Pui și bacon prăjit” și „Salam de Sibiu și cascaval”, ambele de 200g.

Potrivit anunțului publicat de ANSVSA, cele două produse sunt rechemate indiferent de termenul de valabilitate. „S-a constatat că produsele afectate conţin faina de soia nedeclarata pe etichetă. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele”, se menționează în anunț.

Specialiștii menționează că cele două tipuri de sandwich pot fi ocnsumate de către cei care nu sunt alergici la soia.

„Produsele „Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“ au fost vândut de către Lidl România. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsele de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, mai scrie în anunțul ANSVSA.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top