Connect with us
Primele imagini cu Andreea Balan la spital. Doamne fereste, in ce stare se afla

Știri

Clinica Sanador acuzată că ar fi greșit anestezia Andreei Bălan

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Vedeta era internată la spitalul Sanador, spital care a fost în atenția presei cu două cazuri în care o pacientă a decedat.

În luna noiembrie a anului 2018 un copil de 1 an a murit după ce i-ar fi fost greșită operația.

Medicul Andreei Bălan de la Sanador a explicat cu ce SECHELE a ramas vedeta după stopul cardio respirator

Ştefan Alexandru, un băieţel de 1 an şi 10 luni, a murit pe 20 octombrie, după o operaţie efectuată la Spitalul privat Sanador. După câteva ore de la intervenţia chirurgicală, starea de sănătate a băieţelului s-a agravat şi a intrat în stop cardiorespirator, nemaiputând fi resuscitat.

Patru doctori au trecut să îl verifice pe Ştefan în următoarele ore şi au consemnat în fişa de observaţie că starea copilului este satisfăcătoare. Părinţii susţin însă că Ştefan se simţea tot mai rău, aşa că în cele din urmă l-au dus pe braţe în sala de tratamente. Apoi tatăl spune că a sunat la 112, chiar la recomandarea chirurgului care l-a operat pe copil.

A fost sau nu greșită anestezia sau operația Andreei Bălan?

Medicul Andreei Bălan de la Sanador a explicat cu ce SECHELE a ramas vedeta după stopul cardio respirator

Medicul Andreei Bălan de la Sanador a explicat cu ce SECHELE a ramas vedeta după stopul cardio respirator

În spațiul media, dar și pe rețele sociale anumiți cetățeni acuză spitalul sanador ca în cazul Andreei Bălan ar fi fost greșită anestezia pacientei, acesta find de fapt motivul stopului cardio respirator.

Spitalul a emis un punct de vedere referitor la aceste discuții.

„Evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să-i transmită cele mai bune gânduri din partea publicului. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește.

Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală.

Potrivit statisticilor, sunt foarte rare aceste incidente: 1-80.000 nașteri.

Ca în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei.”

Familia Andreei Bălan a declarat:

In urma zvonurilor lansate in ultimele ore, doresc sa INFIRM public intentia familiei de a o transfera pe Andreea de la Spitalul Clinic Sanador, unde este in continuare internata si se bucura de cea mai buna ingrijire.
Facem un apel pe aceasta cale celor care o pretuiesc, sa ne respecte dorinta de intimitate si sa nu puna presiune pe noi.
Multumim tuturor celor care au un gand bun si ne sunt alaturi!

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. kiki

    2019-03-08T14:47:52+02:00 at 14:47

    Pai bineinteles ca au gresit, ce face Antena cu Sanador acum este un PR ieftin si jegos. Sa nu uitam ca recent au omorat un copil, acest spital cu „medici exceptionali” si cel mai smecher spital privat din tara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top