Connect with us

Știri

Clipe groaznice pentru Banel Nicolita. Ce a patit fata fotbalistului

Banel Nicolita, fostul jucator al Stelei, a trecut prin momente groaznice dupa ce fiica lui in varsta de doar trei luni a ajuns de urgenta la spital.

Mezina familiei Nicolita s-a simtit foarte rau, avand convulsii si febra mare. Ea a avut nevoie de cateva zile de spitalizare, insa starea ei s-a ameliorat si acum se afla in afara oricarui pericol.

„Micuta a avut convulsii, lucru cu care nu te joci. A avut si febră mare. Ei au mers mai intai la medic pentru tratament, insa starea fetitei nu s-a îmbunatatit deloc, ba chiar a devenit si mai rea. Asa au ajuns la spital. Cristina a fost foarte puternica si nu s-a pierdut cu firea, însa Banel a tras o sperietură zdravana. Mama si cea mica au fost internate cateva zile, iar micuta se simte mult mai bine acum. Fata cea mare a ramas in grija buncilor si a lui Banel. El a facut toata ziua curse intre casa si spital, nu i-a mai pasat de nimic altceva. Atunci cand vine vorba de familia lui, se pierde, se consuma enorm. Din fericire, acum toata familia este acasa, fara probleme. Fetita trebuie sa mai faca tratament cateva zile, dar este bine”, au precizat apropiatii fotbalistului pentru CanCan.

Banel Nicolita, jucator la Viitorul Ovidiu, si Cristina, sotia sa, au impreuna doua fetite.

Sursa foto: adevarul.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top