Connect with us
Incendiu Club Bamboo 21 ianuarie 2017

Știri

Clubul Bamboo a ars și în 2005

Clubul Bamboo a ars și în 2005, când patronul Joshua Castellani spunea că „singurul vinovat este natura”. Cătălin Botezatu, acționar al clubului, acuza la acel moment că focul a fost pus intenționat. Sâmbătă dimineața, 21 ianuarie 2017, un alt incendiu a distrus clubul Bamboo.

Clubul de pe malul Lacului Tei a ars până la temelii în iunie 2005, tot într-o seară de vineri. Atunci, un incendiu a izbucnit pe terasa de lemn a discotecii. Clubul a fost distrus complet în doar o oră.

Clubul Bamboo avea o suprafață de 4.000 de metrii pătrați. El era format din două clădiri și a fost construit cu o investiție de 5 milioane de euro.

Patronul clubului este Joshua Castellani, un prieten al designerului Cătălin Botezatu.

Citește și: EXCLUSIV! Un echipaj SMURD isi facea SELFIE in timpul incendiului din BAMBOO

„Bamboo Club a fost fondat în 2002 şi a devenit în scurt timp unul dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte din Sud-Estul Europei, graţie unei capacităţi uimitoare şi unui stil unic. Construit să impresioneze prin decor, muzică, dansatori, show-uri. Artişti internaţionali cunoscuţi care au urcat pe scena clubului Bamboo au stabilit un standard între cluburile de noapte din Bucureşti, la nivel înalt”, este prezentarea clubului pe pagina de Facebook.

În 2010, echipa care a construit scene pentru Cirque du Soleil şi Moulin Rouge, a creat una și pentru clubul Bamboo. Clubul avea o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi, iar scena era înconjurată de scaune pentru VIP-uri, în timp ce DJ-ul îşi desfăşura activitatea în jurul scenei.

Incendiu club Bamboo, sâmbătă diminața

Un incendiu puternic a izbucnit în clubul Bamboo, în dimineața zilei de 21 ianuarie, în jurul ore 03.00. Pompierii au activat planul roșu de intervenție iar 38 de persoane au fost rănite. Martorii incendiului izbucnit sâmbătă dimineaţă  spun că în local s-a fumat toată noaptea.

„Am ieşit printre primii şi mirosea a instalaţii electrice încinse. De câteva minute nu mai funcţiona aerul condiţionat. Nu a luat foc de la ţigări”, a scris pe Facebook Adriana Nicoleta, care a fost vineri seara în club.

„Se fumat palmat, în ciuda insistenţelor ospătarilor care le făceau observaţie clienţilor. Nu am auzit artificii”, a spus o altă clientă.

La momentul incendiului, în club erau câteva sute de persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top