Connect with us
Coaliţia pentru familie, enervată de prezenţa scăzută la referendum. Mesajul pentru PSD

Știri

Coaliţia pentru familie, enervată de prezenţa scăzută la referendum. Mesajul pentru PSD

Prezenţa scăzută la referendumul pentru familia tradiţională înregistrată până în acest moment i-a scos din sărite pe cei din Coaliţia pentru familie, iniţiatorii acestui demers.

Datele BEC de duminică, de la ora 13.00, arată că referendumul se îndreaptă spre eşec şi că prezenţa necesară validării nu se va întruni.

În aceste condiţii, Coaliţia pentru familie a emis un comunicat de presă în care acuză un boicot şi dă vina pe PSD pentru această situaţie, în ciuda faptului că social-democraţii au fost cei mai vocali susţinători ai referendumului şi a permis 2 zile de vot.

Cpf a trimis săgeţi şi spre celelalte partide, acuzându-le de boicot generalizat.

„Comitetul de Iniţiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetăţenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituţia României, analizând datele existente până la acest moment pentru fiecare judeţ, precum şi informaţiile comunicate de cetăţenii implicaţi în susţinerea acestui demers, semnalăm evidenţa dovedită a faptului că ne aflăm în faţa unui boicot generalizat al tuturor partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire a Constituţiei României, ce face obiectul prezentului Referendum.

Pentru toţi cei care au afirmat în mod fals, într-o campanie de dezinformare fără precedent de la Revoluţia din 1989, că acest Referendum este al Partidului Social Democrat şi al liderului său, Liviu Dragnea, devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii ţări de către PSD, falsitatea acestor afirmaţii”, se arată în comunicatul transmis de Coaliţia pentru Familie.

Coaliţia pentru familie acuză organizarea referendumului

Organizaţia acuză şi maniera superficială şi „neprofesionistă în care Referendumul a fost organizat, astfel încât nici măcar date elementare privitoare la obiectul referendumului nu au fost comunicate publicului românesc”.

„Trebuie să înţelegem că ne aflăm în situaţia în care toate îndemnurile la vot ale bisericilor şi cultelor creştine din România sunt boicotate de partidele politice, în ciuda declaraţiilor oficiale ale liderilor politici ale acestora.

Campania masivă de dezinformare a întregului corp electoral român este dusă şi astăzi, prin vectori politici, administrativi şi mediatici, aflaţi sub influenţa partidelor politice.

Atragem atenţia partidelor politice că cetăţenii români sunt primii care au înţeles acest boicot politic, transmiţându-ne efectele sale din fiecare judeţ din ţară, fiind evidentă pentru toată lumea falsitatea declaraţiilor publice ale liderilor în raport cu modul în care partidele au acţionat în realitate.

Facem un ultim apel să înceteze imediat acest boicot politic generalizat la nivelul întregii ţări, pentru că el este îndreptat direct şi în primul rând împotriva creştinilor din România”, mai arată sursa citată.

Biroul Electoral Central a anunţat duminică prezenţa la vot pentru ora 13.00, în a doua zi de referendum pentru familie, aceasta fiind de 11,67%. Este vorba despre cel mai mare absenteism la vot înregistrat după 1989.

Citeşte şi: Rezultate referendum familie. Prezenţa la vot şi exit poll 7 octombrie. Update

2 Comments

2 Comments

  1. dani maier

    2018-10-08T12:00:11+03:00 at 12:00

    Avem extremism religios in Romania. Este bine conturat ca ideolgie si se pare ca are un manifest-program, intitulat ,,Restabilirea ordinii naturale, o agenda pentru Romania”.
    S-ar putea sa urmeze si referendumuri pentru interzicerea avorturilor, a contraceptiei, si pentru introducerea cenzurii in mass media in scopul limitarii continutului erotic, si-am prea mult, zis destul.
    S-ar putea ca specularea politica sa fi picat bine….de data asta, hehe.

  2. Itrina

    2018-10-07T16:09:58+03:00 at 16:09

    Nu era n evoie de acest Referendum!Ma bucur ,ca nu va fi validat.Si astia din „coalitia….” cand s-au unit cu PSDeii si cu preotii,nu s-au gandit ca nu va trece?Prea ne-au crezut prosti pe toti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top